Bromotril 40 EC, 5 litri

Lipsă stoc

Certificatul de omologare a fost retras la data de 15.11.2018, deoarece detinatorul omologarii, compania Adama, nu mai sustine produsul in etapa a II-a a procesului de reomologare. Certificatul de omologare emis la data de 27.01.2015 isi inceteaza valabilitatea.

Erbicid desicant Bromotril 40 EC

Acest produs nu se mai afla in gama producatorului.

Susbtanta activa: bromoxinil 400 g/l

Caracteristici: BROMOTRIL 40 EC conţine bromoxinil, substanţă activă din grupa benzonitrili, cu acţiune de contact asupra speciilor de buruieni dicotiledonate. Bromoxinil are acţiune penetrantă şi de inhibare a fotosintezei, fără a se transloca în interiorul plantei spre vârfurile de creştere sau spre rădăcini. Ca urmare, plantele tratate cu BROMOTRIL 40 EC se usucă în scurt timp de la tratament (5 – 7 zile), astfel că recoltarea se poate face mai uşor.

Mod de actiune si utilizare: BROMOTRIL 40 EC se aplică la culturile de floarea soarelui şi rapiţă, cu 5 – 7 zile înaintea recoltării, în momentul în care seminţele au ajuns la maturitatea de recoltare. La porumb se aplică postemergent, când buruienile sunt în faza de 2 – 4  frunze. BOMOTRIL 40 EC asigură desicarea culturilor pentru care este avizat şi în plus curăţă terenul de majoritatea buruienilor dicotiledonate din cultură (atât anuale cât şi perene), înlesnind astfel recoltarea şi reducând semnificativ rezerva de buruieni pentru sezonul următor.

Plante tratate: Floarea soarelui, Rapita, Porumb

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale, Desicant rapita, Desicant Floarea soarelui.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.000000
Producator Adama
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 3
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 400 g/l
Cultura floarea soarelui, rapita
Dozaj 1-2 l/ha
Tipuri aplicare pulverizare reziduala, ULV - nebulizare rece
Păreri