Orius 6 FS, 5 litri

În stoc
Transport gratuit
Pentru combaterea:

arsura frunze, fainare, fuzarioza, malura, patari

768,45 Lei
- +
Pleacă de la noi în 5 zile spre tine Alege Orașul
Dacă plasezi comanda până Azi la ora 14:00
0.00 Lei Livrare standard
Ajunge Vineri, 06 August
Livrare express
Ajunge Joi, 05 August
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

Substanta activa: Tebuconazal 60gr/kg

Caracterisitici: Orius 6 FS este un fungicid sistemic, omologat pentru combaterea bolilor cu transmitere prin samanta la cerealele paioase.

Mod de actiune: Orius 6 FS este o formulare moderna pentru tratamentul semintelor de cereale pe baza de tebuconazol (grupa triazolilor) care prin actiunea sa sistemica protejeaza semintele contra celor mai pagubitoare boli transmise prin samanta. Tebuconazolul actioneaza prin inhibarea pe doua cai a biosintezei ergosterolului prin peretii celulari ai organismelor tinta. Odata absorbit in planta, produsul se transloca acropetal, protejand astfel tinerele plante de instalarea infectiilor fitopatogene si determinand o crestere mai viguroasa a acestora. Actiunea sistemica se manifesta atat asupra patogenilor localizati pe samanta cat si a celor din interiorul acestora. De asemenea, produsul formeaza in jurul semintelor tratate o zona concentrica impregnata cu vapori de substanta activa care protejeaza plantele timp de mai multe luni de la semanat.

Mod de utilizare: Tratamentul cu Orius 6 FS se aplica mult mai usor cu masini speciale de tratat samanta care asigura o calitate foarte buna a tratamentului. Produsul adera mult mai bine la suprafata semintelor si nu face praf.
In functie de caracteristicile tehnice ale masinii de tratat si de calitatea semintei, la tratamentul cu Orius 6 FS se poate adauga apa in proportie de 1:20 (produs:apa), avand grija sa se evite umectarea prea tare a semintelor pentru a preveni declansarea prematura a germinatiei.

Plante tratate: Grau, Orz.

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura, Fuzarioza 0.5 l/tona
Orz Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor 0.5 l/tona

  

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.000000
Producator Adama
Destinat Uz populatie, profesionisti
Formulare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Substanta activa tebuconazol
Concentratie substanta activa 60 g/l
Cultura grau, orz
Pentru combaterea arsura frunze, fainare, fuzarioza, malura, patari
Dozaj 0.5 l/t samanta
Culturi bio nepotrivite
Păreri