Vitality Komplex Orhidee, 500 ml

Lipsă stoc

Preparat vegetal adjuvant Vitality Komplex pentru Orhidee

Proprietati fizice si chimice:  Continutul total de azot (N%) 15%, Continutul total de fosfor (P2O2) 0.4%, Continutul total de potasiu (K2O) 1.7%.

Valoare pH: 5.0 - 6.0

Produs unic pentru toate tipurile de orhidee. Nu este clasificat in categoria de ingrasaminte generale. In afara de nutrienti si microelemnte contine si un accelerator de crestere. Se poate utiliza pentru toate tipurile de orhidee: Phalaenopsis, Dendrobium, Oncidium, Cymbidium, etc. Este special conceput pentr folosirea lui la plante slabite, cu crestere lenta sau plante neglijate. 

Se aplica solului prin udare sau pulverizare pe frunze in timpul sezonului de crestere, la intervale de 1 X 14 zile (2-3 capace de sticla la 10 l apa). Pentru a revitaliza plantele deteriorate se pun 15 ml (1 capac) in 1 l apa si se amesteca. Aplicatia se repeta la 5 pana la 14 zile.

Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.

Conditii de securitate: In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului. 

Nu se combina cu alte ingrasaminte

Producator: Agro CS

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 500 ml
Weight 0.500000
Producator Agro CS
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare granule
Substanta activa milbemectin
Concentratie substanta activa 15%; 0.4%; 1.7%
Culturi bio nepotrivite

Fraze de precauție

Precautii
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
Păreri