Manoxin M 60 PU, 1 kg

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

fainare, mana, putregai

VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 26.06.2018.

Fungicid Manoxin M 60 PU

Acest produs nu mai face parte din lista producatorului.

Substanta activa: fosetil de aluminiu 38% + mancozeb 21% + miclobutanil 1%

Caracteristici: Prin substantele active continute, Manoxin M 60 PU are un spectru larg de actiune fungicid – bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate in special fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare.

Mod de actiune si utilizare: Eficacitatea cea mai bună se obţine când tratamentele se aplică preventiv, în prima parte a perioadei de vegetaţie, de crestere intensivă si de fructificare, înainte de apariţia primelor simptome de boală, avându-se în vedere si recomandările din tehnologiile specifice de cultură referitoare la fazele si momentele obligatorii pentru aplicarea tratamentelor. Tratamentele se fac cu echipamente de stropit terestre, având sisteme de agitare/omogenizare continuă a soluţiei de stropit, asigurându-se o pulverizare fină si o acoperire uniformă a culturilor tratate. În condiţii favorabile evoluţiei bolilor, tratamentele cu acest produs se pot repeta la intervale de 7-15 zile, în funcţie de cultură, sensibilitatea soiurilor, stadiul fenologic si presiunea bolilor.

In functie de cerintele de prevenire si combatere a altor boli, precum si a unor daunatori specifici, MANOXIN® M 60 PU se poate aplica in amestec cu alte fungicide avand un spectru complementar de actiune, precum si cu insecticide si acaricide, avandu-se in vedere recomandarile fitosanitare cuprinse in tehnologiile de cultura, referitoare la compatibilitatile si eficienta diverselor asocieri. Este compatibil si se poate aplica in amestec cu fertilizantii foliari MICROFERT–U si MICROFERT–FER. Timpul de pauza minim dintre ultimul tratament si recoltare este de 7 zile la castraveti  si patlagele vinete si 21 zile la struguri.

Plante tratate: Vita de vie, Castraveti, Vinete

Boli si Ciuperci combatute: Mana, Fainare, Putregaiul fructelor

Producator: Alchimex

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 kg
Weight 1.000000
Producator Alchimex
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare WP - pulbere umectabila
Substanta activa fosetil de aluminiu, mancozeb, miclobutanil
Concentratie substanta activa 38 g/kg; 210 g/kg; 10 g/kg
Cultura castraveti, vinete, vita de vie
Pentru combaterea fainare, mana, putregai
Dozaj 4 kg/ha
Culturi bio nepotrivite
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri