Echipamente de protectie | Ghidul Operatorului Pest Control #19

echipamente-protectie-ddd

Echipamentele de protectie sunt folosite de prestatorii de servicii DDD pentru a se proteja atunci cand lucreaza cu substante chimice, iritante sau nocive. Aceste echipamente sunt idispensabile oricarui prestator de servicii.

Un prestator de servicii DDD are nevoie de un echipament de protectie complet. Acesta presupune: combinezon de protectie cu gluga, manusi de protectie antichimice, masca de gaze cu filtre si cizme de cauciuc sau incaltaminte impermeabila, dupa caz. 

Substantele utilizate in tratamentele DDD nu sunt substante toxice sau daunatoare pentru oameni sau alte animale in conditii de utilizare normala. Insa, pentru siguranta prestatorului (pe termen scurt sau lung), acesta trebuie sa foloseasca intotdeauana echipamentul de protectie in timpul tratamentelor. Serviciile prestate sunt tratamente chimice, deci protectia este obligatorie.

Trebuie evitat ca substantele aplicate sa intre in contact direct cu pielea sau sa se inhaleze vaporii creati in timpul pulverizarii. 

In cazul tratamentelor de dezinfectie si dezinsectie prestatorul de servicii trebuie sa poarte echipamentul complet. In cazul tratamentelor de deratizare este suficienta utilizarea manusilor antichimice.

ECHIPAMENTE DE PROTECTIE:

1. Combinezon antichimic cu gluga: 

2. Manusi de protectie:

3. Masti de gaze semi, filtre, ochelari:

4. Masti de gaze complete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *