Dimilin 48 SC, 5 litri

Lipsă stoc
Scapa de:

cotarul

MOD DE ACTIUNE

CERTIFICATUL DE OMOLOGARE A EXPIRAT PE 20.12.2015

Dimilin 48 SC actioneaza in timpul dezvoltarii stadiului larvar al insectelor prin inhibarea sintezei chitinei. Ca urmare moartea larvelor survine la naparlire sau la impupare.

Dimilin 48 SC este, in principal, un insecticid de ingestie. In unele cazuri se evidentiaza si o actiune ovicida, atat direct cat si indirect, prin contaminarea femelelor sau a oualor prin patrunderea produsului prin corionul acestora. Dimilin® 48 SC nu actioneaza impotriva insectelor adulte. In general, insectele parazite si pradatoare nu sunt afectate, de asemenea nici albinele.

 

MOD DE APLICARE

Produsul Dimilin 48 SC poate fi aplicat cu orice echipament terestru sau aerian evitand driftul solutiei pe alte culturi. Cantitatea de apa este specifica fiecarei culturi variind de la 3 la 2.000 litri apa/ha in functie de echipament, talia culturii si pentru o cat mai buna imbaiere a frunzelor.

Dimilin 48 SC poate fi aplicat prin stropiri cu volum normal, cu volum redus si cu volum ultraredus. Aplicat prin stropiri ultrareduse (ULV) se difuzeaza din avion cu instalatia Micronair sau Pirna dar si cu alte instalatii care reusesc sa difuzeze lichidele in picaturi de 50-150 microni. 

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.300000
Producator Arysta LifeScience
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa diflubenzuron
Concentratie substanta activa 250 g/l
Efect asupra albinelor cu
Cultura arbori ornamentali, canepa, cires, ciupercarii, lucerna, mar, nuc, par, porumb, prun, vita de vie
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact
Scapa de cotarul
Dozaj 0.075-0.2 l/ha
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Miros puternic iritant
Păreri