Alternative recomandate

 1. b g ulv nebulizator rece flex a lite 2600 48 - 1
  Transport Gratuit
  Rating:
  100%
  Flex-a-Lite 2600-48
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 2.211,83 Lei Preț standard 2.770,32 Lei
  Producator:
  B&G
  Tip aparatura:
  ULV - nebulizatoare
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Capacitate rezervor:
  6 litri
 2. b g ulv nebulizator rece flex a lite 2600 18 - 1
  Transport Gratuit
  Flex-a-Lite 2600-18
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 2.142,70 Lei Preț standard 2.683,75 Lei
  Producator:
  B&G
  Tip aparatura:
  ULV - nebulizatoare
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Capacitate rezervor:
  6 litri

Flex A Lite 2600

Lipsă stoc
Tip aparatura:

ULV - nebulizatoare

FLEX A LITE 2600 este un aplicator de mana ideal pentru controlul diferitelor tipuri de insecte si daunatori. Poate fi folosit atat in aer liber, cat si in interior si ofera o gama larga de optiuni pentru aplicatiile de ceata rece.

Este confectionat dintr-un material plastic durabil, rezistent la coroziune si este dotat cu un motor in 2 trepte. Poate fi utilizat atat cu solutii pe baza de apa cat si pe baza de ulei, fiind potrivit pentru o gama larga de aplicatii.

Butonul de reglare al debitului situat la duza, permite operatorului sa schimbe debitul de lichid care este distribuit. astfel:

 • Un sfert de rotire obtine picaturi invizibile pentru ochiul uman cu o marime de cel mult 50 μm.

 • Poate obtine si picaturi mai mici cu dimensiuni in jurul la 32 μm ceea ce este ideal pentru combaterea activitatii de interior a mustelor, tantarilor si a altor insecte daunatoare.

 • Pentru exterior se folosesc picaturi de 56 μm ceea ce face pulverizarea vizibila si pentru ochiul uman si este ideala pentru crearea de ceata rece si aplicarea de solutii sanitare pe suprafete contaminate in exterior si interior.

Setarea duzei la nivelurile cele mai mici este foarte eficient pentru operatiuni de interior in eliminarea tantarilor, musculitelor precum si a mustelor obisnuite, viespilor si a roiurilor de muste din poduri sau depozite. Ajustarea presiunii se poate face intre 0 si 530 de ml/ minut.

Atunci cand este setat pe o putere mai mare poate fi folosit in aer liber in jurul cladirilor pentru a combate paianjenii, viespi, urechelinite etc, fiind metoda ideala pentru eliminarea si controlul insectelor.

Particulele de dimensiuni foarte mici de ordinul micronilor raman suspendate in aer pe o perioada lunga de timp cu o eficacitate sporita impotriva insectelor zburatoare.

Duza este atasata unui furtun de 50 de cm dar se pot achizitiona si furtune de pana la 120 cm.

Extenisa furtunului permite directionarea pulverizarii in crapaturi, gauri sau colturi unde se afla paianjeni, pleosnite sau alte insecte.

Operarea lui FLEX A LITE 2600 este simpla dar sunt unele proceduri care trebuie efectuate corect pentru a putea optine performante maxime.

 • Nu supraincarcati rezervorul. Acest model este conceput pentru a folosi 6 litri de substanta odata, insa sunt putine operatiuni care necesita aceasta cantitate. Indicat este ca rezervorul sa fie umplut doar cu strictul necesar pentru lucrarea din acea zi.

 • Inainte de a aprinde aparatul trebuie urmate exact instructiunile de pornire.

 • Este indicat sa fie folosit pe suprafete uscate si curate deoarece apa si mizeria pot afecta in timp aparatul. De asemenea este bine ca atunci cand este transportat sau folosit sa fie asezat mereu intr-o pozitie verticala. Daca este aplecat prea mult dintr-o parte in alta in timp ce functioneaza poate afecta motorul acestuia.

 • Fiecare aparat este individual construit si testat pentru a atinge standardele de calitate B&G.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 10.000000
Producator B&G
Tip aparatura ULV - nebulizatoare
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare plastic
Portabilitate vehicul portabila
Culoare gri
Capacitate rezervor 150 litri
Sursa electrica motor benzina
Păreri