Basagran Forte EC

Lipsă stoc
Impotriva:

cornuti, stir salbatic, teisor, zarna

Rating:
100% of 100

Acest produs nu se mai afla in gama producatorului.

Modalitate de ambalare: 100 ml 

Substanta activa: bentazon 480 g/l, wettol 100g/l

Conditionare: emulsie concentrata

Caracteristici: Basagran Forte este un erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de soia, fasole, in, lucerna si cartof. Eficient si economic pe baza de bentazon 480 g/l, cu adjuvant incorporat, este destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de soia, fasole, in, lucerna. Actioneaza prin contact, patrunzand in plante mai ales la nivelul aparatului foliar. Spectrul de actiune cuprinde buruieni dicotiledonate anuale, inclusiv cele considerate problema: Solanum sp. (zarna), Xanthium sp. (cornuti), Abutilon theophrasti (teişor), Chenopodium album (caprita), Amaranthus sp. (ştir).

Mod de actiune: Substanta activa este preluata in principal de frunze si alte organe verzi ale plantei. Efectul asupra buruienilor este vizibil la circa doua zile de la aplicare si se manifesta prin ingalbenirea plantelor si apoi necrozarea lor. Doza omologata este de 2 l/ha, intr-un volum de 300 l apa. Stropirile se efectueaza atunci cand buruienile au 2-3 frunze, fiind neindicata intarzierea tratamentelor. Efectul maxim este obtinut atunci cand temperatura este de peste 18oC, umiditatea atmosferica este mai mare de 40% si nu ploua in urmatoarele 8 ore de la efectuarea tratamentului. Produsul se aplica postemergent cand buruienile sunt rasarite, mici si in perioada de crestere activa, in faza de cotiledoane pana la 2-4 frunze adevarate.

Avantaje: actiune rapida, spectru larg in combaterea buruienilor dicotile problema, usor de aplicat, erbicid de baza in tehnologia comabterii buruienilor la culturile de soia.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Soia Dicotiledonate anuale Postemergent 2-2.5 l/ha
Lucerna Dicotiledonate anuale Postemergent 2-2.5 l/ha
In Dicotiledonate anuale Postemergent 2 l/ha
Fasole Dicotiledonate anuale Postemergent 2-2.5 l/ha
Cartof dicotiledonate anuale Postemergent 2-2.5 l/ha

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 20 litri
Weight 20.000000
Producator Basf
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Substanta activa bentazon, wettol
Concentratie substanta activa 480 gr/litru, 100 gr/litru
Impotriva cornuti, stir salbatic, teisor, zarna
Cultura fasole, in, lucerna, soia
Dozaj 0.5-0.6 l/ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale, perene
Păreri
Notă Generală
  1. po
    16 Aprilie 2018
    Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu ce erbicid sa stropesc buruienile dicotiledonate din capsuni, zmeura ,mure ,trandafiri .Am stropit cu pantera ,dar pana acum nu vad nicio reactie. Va multumesc.

1 articol

Afișați pe pagină