Duett Ultra, 5 litri

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

cercosporioza, fainare, fuzarioza, rugina, septorioza, sfasiere frunze

Retras la data de 30.04.2020 deoarece notificatorul, compania BASF, nu a mai sustinut reînnoirea aprobării substanţei active epoxiconazol la nivelul UE. Din momentul retragerii omologarii, pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei, se acordă o perioadă de graţie de 6 luni pentru comercializare si distribuire (până la data de 30.10.2020) la care se adaga 12 luni pentru eliminare, depozitare si utilizare stocuri existente la utilizator (până la data de 30.10.2021).

Fungicid Duett Ultra

Duett ultra este un fungicid care face parte din grupa 2 de toxicitate. Pentru a putea fi folosit si comercializat acest produs necesita o autorizatie speciala.

Substanta activa: 310 g/l tiofanat metil + 187 g/l epoxiconazol.

Caracteristici: Duett Ultra este un fungicid cu actiune sistemica, cu doua substante active, tiofanat metil si epoxiconazol, in concentratie de 310 g/l, respectiv 187 g/l, folosit pentru combaterea in vegetatie a complexului de boli foliare si ale spicului.

Mod de actiune: In functie de momentul si intensitatea atacului se pot aplica unul sau doua tratamente.In conditiile in care se aplica un singur tratament,la grau momentul este de la inceputul alungirii celui de al doilea internod pana la inspicare,iar la orz de la inceputul alungirii paiului pana la faza de burduf.Se poate include,in tehnologia BASF cu doua tratamente impreuna cu Tango Super,ca prim tratament.

Plante tratate: Grau, Orz, Sfecla de zahar

Boli si Ciuperci combatute: Fainare, Rugina, Septorioza, Fuzarioza, Sfasierea frunzelor, Paterea reticulara, Arsura frunzelor.

Producator: Basf

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Fainare (Erysiphe graminis), Rugina (Puccinia spp), Septorioza (Septoria spp), Fuzarioza (Fusarium spp), Sfasierea frunzelor (Helminthosporium spp)  0.5 l/ha
Orz Fainare (Erysiphe graminis), Sfasierea frunzelor (Helminthosporium spp), Arsura frunzelor (Rhynchosporium secalis) 0.5 l/ha
Sfecla de zahar Patarea frunzelor (Cercospora beticola), Fainare (Erysiphe betae) 0.5 l/ha

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.500000
Producator Basf
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa epoxiconazol, tiofanat metil
Concentratie substanta activa 187 g/l; 310 g/l
Cultura cereale, sfecla de zahar
Pentru combaterea cercosporioza, fainare, fuzarioza, rugina, septorioza, sfasiere frunze
Dozaj 0.5 l/ha
Culturi bio nepotrivite
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri