Opera, 5 litri

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

helmintosporioza

Retras la data de 30.04.2020 deoarece notificatorul, compania BASF, nu a mai sustinut reînnoirea aprobării substanţei active epoxiconazol la nivelul UE. Din momentul retragerii omologarii, pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei, se acordă o perioadă de graţie de 6 luni pentru comercializare si distribuire (până la data de 30.10.2020) la care se adaga 12 luni pentru eliminare, depozitare si utilizare stocuri existente la utilizator (până la data de 30.10.2021).

Fungicid Opera

Opera este un fungicid care face parte din grupa 2 de toxicitate. Pentru a putea fi folosit si comercializat acest produs necesita o autorizatie speciala. 

Substanta activa: epoxiconazol  50g/l +piraclostrobin 133g/l

Caracteristici: Opera este un fungicid cu puternice efecte fiziologice care ajuta la atingerea potentialului de productie a hibrizilor.

Mod de actiune: Cu actiunea sistemica, Opera controleaza bolile din cultura porumbului.De asemenea efectele fiziologice dovedite,conduc la imbunatatirea fotosintezei,utilizarea mai eficienta a ingrasamintelor,cresterea rezistentei plantelor la stres si indeosebi la seceta,mai putine frunze imbatranite,tulpini mai rezistente la frangere.Se poate aplica la porumb in doua faze,in functie de echipamentul de aplicare:

Aplicare timpurie-cand porumbul are 1-1,2 m pana cand se poate efectua ultima trecere cu echipamentul clasic de stropire,

Aplicare tarzie-la inflorit,cu echipamentul special cu lumina inalta.

Plante tratate: Porumb

Boli si Ciuperci combatute: Helmintosporioza

Producator: Basf

Cultura Agentul patogen Doza
Porumb Helmintosporioza (Helminthosporium turcicum) 1-1.5 l/ha

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.000000
Producator Basf
Destinat Uz populatie, profesionisti
Formulare SE - suspoemulsie
Substanta activa epoxiconazol, piraclostrobin
Concentratie substanta activa 50 g/l; 133 g/l
Cultura porumb
Pentru combaterea helmintosporioza
Dozaj 1-1.5 l/ha
Culturi bio nepotrivite
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri