Torque 550 SC, 1 litru

Lipsă stoc
Scapa de:

acarieni de plante

Retras de la data de 15.05.2010 conform Deciziei CE nr. 2009/887/CE privind neincluderea substantei active bifentrin in Anexa I la Directiva 91/414/CEE si retragerea autorizatiilor pentru produsele de protectie a plantelor care contin aceasta substanta. Stocurile existente pe piata pot fi utilizate pe teritoriul Romaniei pana la data de 15.05.2011.

Acaricid Torque 550 SC

Substanta activa: 550 g/l fenbutatin oxid

Caracteristici: Torque 550 SC este un acaricid specific ce asigura o combatere exceptionala a paianjenilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi si legume. 

Mod de actiune si utilizare: Actioneaza prin contact, fiind extrem de eficace pe o perioada lunga de timp, inclusiv impotriva formelor de acarieni rezistente la insecticidele/acaricidele organofosforice si hidrocarburi derivate. Acaricidul TORQUE 550 SC protejeaza paianjenii pradatori, nu afecteaza albinele si insectele folositoare, constituind produsul care nu trebuie sa lipseasca din programele de comabtere integrala. Produsul TORQUE 550 SC are o toxicitate scazuta pentru pasari, dar este toxic pentru pesti. Tratamentele trebuie efectuate la momentul optim, pentru a preveni consecintele unei infestari puternice, stiut fiind faptul ca inmultirea populatiilor de acarieni este foarte rapida. Timpul de pauza pana la recoltare este de 3 zile pentru vita de vie si de 14 zile pentru pomi fructiferi. 

Aplicarea produsului TORQUE 550 SC trebuie efectuata inainte ca numarul paianjenilor sa depaseasca 2-3 exemplare pe frunza sau la aparitia primelor forme mobile. Efectul unui tratament dureaza cel putin 3-4 saptamani. Datorita actiunii sale de contact este foarte important ca produsul sa fie aplicat astfel incat sa se asigure acoperirea completa a plantei cu solutie si, in special, a partilor inferioare ale frunzelor. 

Plante tratate: Pomi fructiferi, Mar, Prun, Castraveti, Vita de vie

Acarieni combatuti: Paianjenul rosu comun, Viermele marului, Acarianul filocoptid, Acarianul rosu al pomilor

Producator: Basf

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Basf
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa fenbutatin oxid
Concentratie substanta activa 100 gr./Kg
Cultura cais, castraveti, mar, par, prun, soia, vita de vie
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie
Scapa de acarieni de plante
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Miros sesizabil
Păreri