Fendona 60 SC, 1 litru

Lipsă stoc
Scapa de:

furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, molii alimente, molii textile, muste, paianjeni, purici, plosnite de pat, tantari

Substanta activa: 60 g/l Alfa-cipermetrin

Fendona 60 SC este un insecticid piretroid puternic, care combate in mod eficient insectele zburatoare (tantari, muste, molii) si insectele taratoare (gandaci de bucatarie, furnici, plosnite, purici) prin actiune de contact si ingestie.

Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute, dupa care moartea insectelor surviene in decurs de 24 de ore.

Insecticidul Fendona este inodor si poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior, in casa si in jurul casei, in fabrici, hoteluri, magazine, unitati de prelucrare a alimentelor, spitale, scoli, grajduri si locuri similare, unde este necesar un nivel ridicat de igiena.

Beneficiile Fendona 60 SC:

  • Eficacitate superioara, pe toate suprafetele, in concentratii scazute.

  • Rezultate imediate: insectele prezinta semne de sensibilizare la 5 min dupa contactul cu insecticidul, dupa 30 de minute este prezent efectul de "knock-down", iar moartea survine in cel mult 24 de ore.

  • Efect de lunga durata - formularea concentrata de suspensie avansata asigura o distributie omogena, iar depunerile prin pulverizare pot ramane active timp de pana la 12 saptamani chiar si pe suprafete poroase dificile.

  • Usor de utilizat - are un capac de masurare integrat pentru dozare usoara si precisa.

  • Este inodor, nu pateaza si are o toxicitate foarte scazuta la oameni si mamifere, ceea ce il face ideal pentru spatiile sensibile.

Mod de aplicare:

Fendona este usor de diluat si aplicat prin orice tip de echipament de pulverizare.

Insecticidul asigura o acoperire uniforma a suprafetelor tratate si o buna aderenta, chiar si pe suprafete foarte poroase. In acest fel, o activitate reziduala a produsului este asigurata pana la 3 luni.

Doza: 25 ml / 5 litri de apa / 100 m².

Daunatori

Doza

Gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, muste, pestisorul de argint, plosnite de pat, purici, tantari

10 ml intr-un litru de apa - ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe.

5 ml intr-un litru de apa - ca tratament de intretinere sau pentru combaterea insectelor

Furnici

16 ml intr-un litru de apa - ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe.

9 ml intr-un litru de apa - ca tratament de intretinere sau pentru combaterea insectelor


Fendona 60 SC este recomandat pentru actiuni de igienizare generala a cladirilor de interes public: spitale, cantine, restaurante, scoli, gradinie, hoteluri, sali de spectacol si locuine, dar poate fi utilizat si la dezinsectia spaiilor inainte de depozitarea produselor agro - alimentare, impotriva daunatorilor- problema ce apar in timpul depozitarii: (Tribolium castaneum- Gandacul roscat al fainii,Sitophylus oryzae - Gargaria orezului, Rhizopertha dominica – Cariul cerealelor).

Insecticidul Fendona 60 SC poate fi utilizat alternativ cu alte insecticide pentru a combate problemele de rezistenta.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Basf
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa alpha cipermetrin
Concentratie substanta activa 60 g/l
Modul de actiune contact, ingestie
Miros inodor
Dozaj 0.5-1 litru/ha
Scapa de furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, molii alimente, molii textile, muste, paianjeni, purici, plosnite de pat, tantari
Păreri