Betanal Quattro SE

Lipsă stoc
Impotriva:

mohor

Retras la data de 15.11.2018 deoarece nu a fost depusa documentatia pentru reinnoirea autorizatiei conform prevederilor art. 43 din Reg. (CE) 1107/2009.

Erbicid Betanal Quattro

Modalitate de ambalare: 5litri 

Substanta activa: fenmedifam 60 g/l, desmedifam 60 g/l, etofumesat 60 g/l, metamitron 200 g/l

Caracteristici: Betanal QUATTRO SE este un erbicid complex omologat pentru sfecla de zahar, cu aplicare secventiala postemergenta, cu un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate anuale, incluzând Amaranthus sp. (stirul), Galium aparine (turita), Mercurialis annua (trepadatoare), Polygonum sp. (troscot), Matricaria sp. (musetel), Setaria sp.(mohor) etc. Cele patru componente  din Betanal QUATTRO  sunt complementare în modul lor de actiune si aproape independente de textura si de umiditatea solului. Produsul  patrunde si actioneaza asupra buruienilor prin frunze în cazul substantelor active fenmedifam si desmedifam si se absoarbe prin frunze, lastari si prin radacini în cazul etofumesatului si metamitronului. Efectul cel mai bun se obtine daca tratamentul se face în faza cotiledonala a buruienilor. Temperatura si umiditatea aerului ridicate favorizeaza efectul initial al fenmedifam si desmedifam pe când umiditatea ridicata a solului potenteaza efectul rezidual al etofumesat si metamitron. 

Mod de actiune: Substantele active fenmedifam si desmedifam actioneaza prin frunzele buruienilor. Etofumesat si metamitron actioneaza asupra buruienilor atat prin preluarea lor din sol de catre radacini, cat si prin foliajul acestora, inhiband fotosinteza. Betanal Quattro contine un aditiv pe baza de ulei de rapita, ceea ce asigura o foarte buna aderenta, absorbtie si eficacitate. El poseda o selectivitate perfecta fata de culturile de sfecla.

Mod de utilizare: Betanal Quattro se aplica incepand de la stadiul de cotiledoane pana la aparitia a 4 frunze adevarate ale buruienilor, in 3 tratamente secventiale la doza de 1,5 l/ha.

Betanal Quattro are acelasi spectru larg de combatere ca Betanal Expert. El ofera suplimentar un grad de combatere exceptional pentru speciile de buruieni Setaria spp., Matricaria spp., Sonchus oleraceus si Sonchus asper. Din acest motiv, se recomanda tratamentele cu Betanal Quattro in cazul infestarii puternice cu aceste specii.

Producator: Bayer, Germania

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Sfecla de zahar Mono si dicotiledonate anuale  Postemergent 1.5 l/ha

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.000000
Producator Bayer
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SE - suspoemulsie
Substanta activa desmedifam, etofumesat, fenmedifam
Concentratie substanta activa 60 gr/litru, 60 gr/litru, 60 gr/litru, 200 gr/litru
Impotriva mohor
Cultura sfecla de zahar
Dozaj 0.5-0.6 l/ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale, perene
Păreri