Nominee 400 SC, 75 ml

Lipsă stoc

Erbicid Nominee 400 SC

Substanta activa: bispyribac-sodiu 400 g/l

Caracteristici: Nominee 400 SC este un erbicid selectiv care se aplica în postemergenta la orez pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale (Echinochloa spp., Cyperacee spp., etc.) si a unor specii bianuale si perene (Bulboschoenus spp., etc.).

Mod de actiune: Nominee 400 SC se utilizeaza la doza de 75-80 ml/ha în amestec cu un adjuvant (ex. Biopower 1 l/ha sau Glicocol 0,2 l/ha). Se aplica postemergent, în faza de 3-5 frunze ale orezului, fara a depasi faza de sfârsit de înfratit. Volumul de solutie este de 300-400 l/ha. Nominee se aplica pe teren zvântat. Inundarea se poate face dupa 48–72 ore de la tratament. Nominee 400 SC este compatibil cu principalele erbicide care se aplica postemergent la orez, dar este de preferat ca înainte de utilizare sa se faca un test de compatibilitate fizico-chimica. Nominee 400 SC nu este fitotoxic pentru soiurile de orez aflate în cultura, cu conditia respectarii dozelor si a conditiilor de aplicare.

Plante tratate: Orez

Buruieni combatute: Echinochloa spp. cu exceptia Echinochloa phyllogon, pe care o controleaza mai slab si care se extinde rapid în orezarii. Controleaza partial si alte specii de graminee, alismatacee si ciperacee. Prin spectrul larg de combatere Nominee 400 SC rezolva principalele probleme de îmburuienare la orez.

Producator: Bayer

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Orez Mono si dicotiledonate anuale si unele specii bianuale si perene Postemergent 75-80 ml/ha


Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 0.080000
Producator Bayer
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 400 g/l
Cultura orez
Dozaj 75-80 ml/ha
Tipuri aplicare pulverizare reziduala

Fraze de precauție

Precautii
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
Păreri