Secure WG, 1 kg

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

mana

Fungicid Secure WG

VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 11.04.2011

Substanta activa: fenamidon 100 g/kg + mancozeb 500 g/kg 

Caracteristici: Secure WG este un fungicid cu actiune penetranta translaminara si de contact pentru combaterea manei la cartof si la vita de vie. Acest fungicid actioneaza in diferite stadii de dezvoltare ale ciupercii, atat preventiv, prin impiedicarea germinarii sporilor, cat si curativ, prin blocarea cresterii miceliului si sporularii (se impiedica formarea organelor de fructificatie ale ciupercii). Produsul combate susele A1 si A2 ale manei cartofului si are un control perfect asupra manei tuberculilor. Secure asigura protectia noilor lastari si frunze pe o perioada de 8-10 zile, in functie de presiunea de infectie. 

Mod de actiune: 

Cartof  - Primul tratament se poate face inainte ca frunzele plantelor din acelasi bilon sa se intrepatrunda. Se poate alterna cu produse ca Antracol, Tattoo C sau Consento. De asemenea, folosit la ultimele tratamente previne atacul de mana asupra tuberculilor, prevenind spalarea sporilor in sol de la nivelul frunzelor si blocand astfel infectiile declansate in cursul depozitarii. 

Vita de vie - Se recomanda un numar de 1-2 tratamente pre- si postflorale preventive, pana la inchiderea ciorchinelui. Pentru combaterea manei se poate alterna cu Mikal Flash, Eclair, Melody Duo, Folicur Multi. Perioada de protectie este de 10-12 zile. in functie de conditiile climatice si de viteza de crestere a lastarilor, acest interval poate fi scurtat sau prelungit cu 3-4 zile. Efectul curativ se manifesta atat pe frunze cat si pe ciorchini.

Plante tratate: Cartof, Vita de vie

Boli si Ciuperci combatute: Mana

Producator: Bayer

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 kg
Weight 1.000000
Producator Bayer
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 3
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Substanta activa fenamidon, mancozeb
Concentratie substanta activa 100 g/kg; 500 g/kg
Cultura cartof, vita de vie
Pentru combaterea mana
Dozaj 1.25-1.5 kg/ha
Culturi bio nepotrivite
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri