Yunta 246 FS-5 litri

Lipsă stoc
NU POATE FI FOLOSIT DE AMATORI
Yunta 246 FS

Certificatul de omologare se retrage la data de 19.09.2018 conform prevederilor Regulamentului de punere in aplicare (UE) nr.783/2018, al Comisiei, privind conditiile de aprobare a substantei active imidacloprid. Perioada de gratie acordata expira la data de 19.12.2018.

Substanta activa: imidacloprid 233 g/l + tebuconazol 13 g/l

Caracteristici:


Insectofungicid sistemic pentru combaterea bolilor si a daunatorilor care afecteaza samanta si plantulele de grau si orz
Ambele substante active au proprietati sistemice. Protectia împotriva bolilor si a insectelor se realizeaza în interiorul semintelor si a plantulelor. Yunta 246 FS are un efect protector de lunga durata, determinand si o crestere mai viguroasa a plantulelor în primele stadii de crestere. Produsul prezinta un spectru insecticid mai larg de actiune, fiind combatute si alte grupe de insecte: coleoptere, cicade si diptere.
Produsul se amesteca în prealabil cu apa în raport de 1:5 (1 litru produs la 5 l apa). Tratamentul se efectueaza cu masini de tratat sau cu betoniera. Este foarte important ca în procesul de tratare sa se realizeze o dozare corecta a produsului si o distributie cat mai uniforma pe toate semintele.

Plantre tratate: grau, orz.

Producator: Bayer CropScience

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.000000
Producator Bayer
Formulare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Substanta activa imidacloprid, tebuconazol
Cultura grau, orz
Păreri