Alternative recomandate

 1. ghilotina insecticid i 10 quick bayt spray 250 g - 2
  Rating:
  100%
  i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 87,11 Lei Preț standard 142,80 Lei
  Producator:
  Ghilotina
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Substanta activa:
  imidacloprid
  Modul actiune:
  contact, ingestie
  Scapa de:
  muste

Quick Bayt 2EXTRA WG 10, 1kg

Lipsă stoc
Scapa de:

muste

Rating:
100% of 100

Caracteristici:

Quick Bayt 2EXTRA WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte, avand ca substanta activa imidacloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica

- formulat ca granule dispersabile in apa, Insecticid Quick Bayt 2EXTRA WG 10, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi) excluzand din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustlor, ce se poate dizolva, in timp, la cele trei categorii mai sus mentionate.

- compozitia substantei este adaptata strategiei  "atrage si ucide" fiind extrem de tentanta pentru muste: pe langa imidalocloprid Bayer a mai introdus tricosene-ul , un simulant feromonic sexual, si atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar: musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul, iar efectul de Knock-down este rapid si spectaculos.

- substanta de lucru se obtine din dilutia Quick Bayt 2EXTRA WG 10 cu apa, iar aplicarea se face rezidual, pe suprafetele unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele si mustelor le place sa se bucure de el: se trateaza doar 30-35% din suprafata ce se doreste a fi protejata, mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul

-este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale, dar si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala ce atrag mustele sau a gunoiului

-are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

De ce Quick Bayt 2EXTRA WG 10?

- are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si efect de kill-efect aproape instantaneu.

- este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii.

- nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta.

- are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata.

- are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului pentru animale si oameni.

Compozitie: 100g de Quick Bayt 2EXTRA WG 10 contine 10g de imidaclopride si coformulanti pana la 100g

Dozaj: 200-250 g de Quick Bayt 2EXTRA WG 10 in 1.5-2 L de apa pentru 100-150 mp de suprafata tratata

Mod de ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5g

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 kg
Weight 1.000000
Producator Bayer
Destinat Uz populatie, profesionisti
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Tipuri aplicare pensulare
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 100 gr./Kg
Modul de actiune contact
Miros sesizabil
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Scapa de muste
Păreri
Notă Generală
 1. Pe
  17 Iulie 2013
  Acest produs este strict pentru muste. Pentru gandaci si tantari va recomanda K-othrine WG250.
 2. Io
  17 Iulie 2013
  Este bun si pentru tantari ,gandaci ,furnici?
 3. mi
  18 Iulie 2012
  foarte bun....am sa incerc si varianta la plic. nu mi-am dat seama ca nu imi trebuie asa de mult, dar vad ca are termen de valabilitate destul de mare (3 ani) sa ca o sa imi ajunga si vara viitoare
 4. Pr
  18 Iulie 2012
  Foarte bun pentru muste, desi are un pret cam mare. Am dizolvat 100 g in 500-600 ml apa, si l-am aplicat partial prin locuri in care sa nu fie spalat. Mai bun in cazul mustelor decat oricare insecticid de contact.
 5. ma
  18 Iulie 2012
  recomand celor care fac dezinsectii...sa nu mai dea cu substante care nu merg si sa imi ceara bani aiurea.....de 2 ori am chemat diverse firme ca sa ma ajute impotriva mustelor pe terasa si degeaba.
  V-am trimis pe mail datele lor de contact poate cumpara si ei substante care chiar sunt bune

5 articole

Afișați pe pagină