Alternative recomandate

 1. ghilotina insecticid i 10 quick bayt spray 250 g - 2
  Rating:
  100%
  i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 87,11 Lei Preț standard 142,80 Lei
  Producator:
  Ghilotina
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Substanta activa:
  imidacloprid
  Modul actiune:
  contact, ingestie
  Scapa de:
  muste

Quick Bayt 2EXTRA WG 10, plic 62.5 gr

Lipsă stoc
Scapa de:

muste

Rating:
100% of 100

Caracteristici:

Quick Bayt 2EXTRA WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte, avand ca substanta activa imidacloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica

- formulat ca granule dispersabile in apa, Insecticid Quick Bayt 2EXTRA WG 10, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi) excluzand din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustlor, ce se poate dizolva, in timp, la cele trei categorii mai sus mentionate.

- compozitia substantei este adaptata strategiei  "atrage si ucide" fiind extrem de tentanta pentru muste: pe langa imidalocloprid Bayer a mai introdus tricosene-ul , un simulant feromonic sexual, si atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar: musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul, iar efectul de Knock-down este rapid si spectaculos.

- substanta de lucru se obtine din dilutia Quick Bayt 2EXTRA WG 10 cu apa, iar aplicarea se face rezidual, pe suprafetele unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele si mustelor le place sa se bucure de el: se trateaza doar 30-35% din suprafata ce se doreste a fi protejata, mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul

-este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale, dar si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala ce atrag mustele sau a gunoiului

-are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

De ce Quick Bayt 2EXTRA WG 10?

- are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si efect de kill-efect aproape instantaneu.

- este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii.

- nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta.

- are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata.

- are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului pentru animale si oameni.

Compozitie: 100g de Quick Bayt 2EXTRA WG 10 contine 10g de imidaclopride si coformulanti pana la 100g

Dozaj: 200-250 g de Quick Bayt 2EXTRA WG 10 in 1.5-2 L de apa pentru 100-150 mp de suprafata tratata

Mod de ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5g

Produs de Bayer, Germania

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 62 g
Weight 0.100000
Producator Bayer
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Tipuri aplicare pensulare
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 100 gr./Kg
Modul de actiune contact, ingestie
Miros sesizabil
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Scapa de muste
Păreri
Notă Generală
 1. al
  04 Iulie 2014
  Spuneti va rog, cutia sau plicul costa 29 lei?
 2. Mi
  07 August 2013
  Am dat de acest insecticid pe internet, am cumparat un plic pe care l-am dizolvat in cca 400 ml de apa si l-am pulverizat cu un spray de curatat geamuri pe terasa si in bucatarie - rezultat peste ateptari, mor pe capete (le adun cu farasul...).Din pacate se mai aseaza pe masa de pe terasa ,unde nu am indraznit sa aplic....!
 3. oa
  05 Iulie 2013
  Excelent produsul...am adunat zilnic cu farasul mustele...nici unul din produsele pe care le-am folosit pana acum nu a avut un efect atat de bun.
 4. ca
  20 Iulie 2012
  Recomand acest produs.Am o crescatorie se prepelite si potarnichi.Deci....muste multe.De aproape trei saptamani,de cand am folosit acest produs,numai avem nici o musca.Foarte eficient.
 5. an
  19 Iulie 2012
  sotul meu l-a luat sa dam la tara. i-am spus initial ca la tara orice ai face sunt muste (de la gaini, vaci etc). am ramas surprinsa sa vad ca pot manca afara fara sa ma bazaie intr-una. mai apare cate una dar o vad cum se duce in zona in care a dat si apoi se invarte in cerc pe jos pana moare.
  recomand
 6. eu
  19 Iulie 2012
  Foarte bun si mai ieftin decat sa chemi o firma. Le-am strans cu farasul. recomand.
 7. ne
  18 Iulie 2012
  bun
 8. lu
  18 Iulie 2012
  daca stiam de el cand trebuia sa fac insectar.....am prins muste verzi, negre, mici, mari....foarte tare
 9. An
  18 Iulie 2012
  Foarte bun produsul pentru muste, dar de asemenea folosit la concentratie mai mare decat cea recomandata de producator. Eu l-am amestecat cu 300-400 ml de apa calduta si l-am agitat bine pana s-a dizolvat de tot. L-am aplicat cu un pulverizator de geamuri pentru ca nu aveam o pompa speciala, dar tot a dat rezultate. Cam 3-4 saptamani gaseam muste moarte prin locurile in care am dat cu el.
 10. Mi
  18 Iulie 2012
  recomand

Articolele 1 la 10 din 14 total

Pagină
Afișați pe pagină