PestPro IV Deluxe

În stoc
Tip aparatura:

pulverizatoare de spate

1.493,57 Lei
- +
Pleacă de la noi în 60 de zile spre tine Alege Orașul
Dacă plasezi comanda până Azi la ora 14:00
Livrare standard
Ajunge Vineri, 22 Octombrie
Livrare express
Ajunge Joi, 21 Octombrie
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

PestPro IV Deluxe este un pulverizator manual confectionat de catre B&G Equipment din plastic si metal rezistent la actiunile corozive a substantelor utilizate pentru aplicarea oricarui tip de tratament biocid sau dezinfectant.

Dispozitivul vine dotat cu toate masurile de siguranta si protectie impotriva scrugerilor accidentale sau cauzate de presiunea ridicata din rezervorul solutiei. Duza, gura de alimentare si pistol de comprimare al aerului, toate sunt ramforsate cu garnituri speciale, anti-scurgeri pentru a garanta o pulverizare in siguranta si eficienta.

Desi este realizat din materiale dure, acesta este usor, manevrabil si prezinta un nivel de comfort ridicat la purtare, avand o greutate de doar 6 kg cu rezervorul gol. Gura de alimentare este prevazuta cu garnituri speciale si sita filtranta a solutiei de tratament, cei 15 litri ai rezervorului asigurand un volum optim de solutie pentru orice situatie. Sistemul de presurizare este unul modern, 5 pompari consecutive fiind necesarul pentru a atinge presiunea maxima iar pomparea odata la 10 secunde asigura o mentinere constanta a presiunii din incaperea solutiei.

Duza poate pulveriza n jet continuu sau in dispersie pentru aceoperirea unei suprafete mai mari.

Pe cat este de usor de utilizat, PestPro IV Deluxe este si foarte usor de intretinut. Curatarea rezervorului, schimbarea garniturilor si intretinerea filtrelor necesita doar cateva minute, nefiind necesar personal calificat.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 6.000000
Producator B&G
Tip aparatura pulverizatoare de spate
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare plastic
Portabilitate de spate
Culoare alb
Capacitate rezervor 15 litri
Sursa electrica manual
Păreri