Capcana Tantari New Standard Miniature Incandescent Light - Model 1012

În curs de aprovizionare
Scapa de:

tantari

2.029,13 Lei
- +

Alege un punct de colectare

x
Trimitem coletul Vineri, 26 Aprilie spre tine Alege Orașul
Livrare express
Ajunge Luni, 29 Aprilie
Livrare standard
Ajunge Luni, 29 Aprilie
0.00 Lei Ridicare de la Sediu
Începând de Vineri, 26 Aprilie
Puncte de colectare
Ajunge Luni, 29 Aprilie
alege punct
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

Capcana Tantari New Standard Miniature Incandescent Light - Model 1012

Aceasta capcana are rezultate superioare datorita luminii intense si a curentului de aer tare pe care il produce. Acest model de capcana are un intrerupator intern si programabil (denumit PhotoSwitch), care poate suporta orice combinatie intre lumina si motor, le poate inchide si deschide pe ambele, atat la apus, cat si la rasarit.

Functionalitatile principale:

Luminozitate maximala: Aceasta capcana emite cu 75% mai multa luminca decat orice capcana similara gasita pe piata. Acest beneficiu se datoreaza aparatorii de ploaie formata din ABS si al invelisului de acrilic, transparent. Acestea reflecta lumina si o transmit in jos, sau o redirectioneaza.

Intrerupatorul intern (PhotoSwitch) este cea mai noua functionalitate existenta pe piata, care este responsabila pentru conducerea in proportie de 100% a voltajului bateriei catre lumina si motorul capcanei. De aceea becurile luminoase incandescente vor furniza o lumina alba si intensa, in mod constant.

Curent de aer intens: Intrerupatorul intern (PhotoSwitch) livreaza 100% din voltajul bateriei. Acest aspect ajuta rotatiile pe minut ale motorului, care sunt cu 20% mai intense decat cele alor oricarui produs similar de pe piata. Grilajul usor pe care acesta capcana in poseda este un plus, deoarece ajuta in mentinerea unui curent de aer intens si constant.


Usor de folosit: aceasta capcana este usor de programat. Puteti sa uitati de utilizarea lupei sau a pensetei pentru setarea acestei capcane. Motorul capcanei poate fi inlocuit usor, folosindu-va de o surubelnita.


Intrerupator intern, programabil (PhotoSwitch): aceasta functionalitate este utila deoarece va ajuta sa controlati orice combinatie de folosire a motorului si/sau a luminii, sa le inchideti sau deschideti, sa le folositi la apus sau la rasarit.

Aceasta capcana are 3 module care pot fi setate: Modulul 1 (atat lumina, cat si motorul functioneaza la apus si se inchid la rasarit), Modulul 2 (atat lumina, cat si motorul functioneaza la apus, lumina se inchide la rasarit, dar motorul ramane pornit la rasarit) si Modulul 3 (atat lumina, cat si motorul functioneaza independent de perioada din zi, iar capcana este conectata).

Ce contine aceasta capcana?

Lumina, motor si ventilator
Intrerupatorul intern, programabil (PhotoSwitch)
Capac
Recipient de colectare
Cablu de alimentare
Instructiuni

De ce mai e nevoie?

Partea care atrage insectele functioneaza cu 0.5 Amps/ora, avand nevoie de 6 volti.
O baterie sigilata, formata din gel si electroliti, de 6 volti, 12 amp (PN: 2.30); Sau un Suport de Baterii Extern 4 D-Cell (PN: 1.50), cu celule alcaline; Sau o sursa alternativa de energie, cum ar fi CVPS (Constant Voltage Power Supply) (PN: 8.07), care i-ar permite capcanei sa functioneze utilizand un voltaj curpins intre 4 si 24 VDC. 

Daca alegeti aceasta varianta, impreuna cu celule alcaline D-cells va rezulta intr-o capacitate de 100% a ventilatorului si a luminii, consumand doar 95% din capacitea bateriilor.

CVPS v-ar permite utilizarea bateriilor usoare si compacte, de tipul Li-ion si a bateriilor de tipul PNs 1.40 & 2.10.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate 1.000000
Producator John W. Hock Company
Formulare plastic
Tip capcane electrice
Putere (W) 18 W
Suprafata acoperita 5 m²
Culoare negru
Scapa de tantari
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica baterie
Dimensiuni 29.5 x 13.5 x 8 cm
Zone utilizare exterior, interior
Păreri