TrapMe GPS, capcana sobolani

Lipsă stoc
Scapa de:

sobolani

Monitorizati si eliminati sobolanii simplu si rapid, folosind arma suprema in razboiul impotriva daunatorilor!

TrapMe este cea mai inovatoare capcana electronica de sobolani. Este singurul dispozitiv care anunta "captura" sau "alarma falsa" daca o capcana este activata fara a prinde daunatori.

Este incredibil de usor de utilizat si impreuna cu site-ul asociat, va ofera o imagine de ansamblu asupra capcanelor utilizate.

TrapMe GPS este o capcana cu un design inovator, care va avertizeaza atunci cand daunatorii sunt captivi. Acest lucru va salveaza de verificari inutile si poate, printre altele, sa contribuie la o planificare optimizata a zilei de lucru. Informatiile despre capturi, precum si notificarile trimise, sunt rapide, exacte si asigura satisfactia dumneavoastra.

Designul inovator al capcanei ofera un declansator extrem de rapid, incat nici cei mai rapizi daunatori nu se pot eschiva si impreuna cu falcile puternice, aceasta capcana este arma suprema in razboiul impotriva daunatorilor.

Capcana este stabila si poate fi activata, dupa care poate fi plasata fara declansarea prematura.

TrapMe GPS inlocuieste capcana mecanica standard si poate fi utilizata in aproape toate statiile de intoxicare pentru sobolani. Doar plasati capcana si activati.

Capcana este alimentata de baterii rezistente, care au o durata lunga de viata, cu posibilitatea de a comuta cu usurinta la un acumulator nou.

TrapMe poate fi plasat in orice loc unde exista acoperire celulara. Toate datele adunate de capcana sunt proprietatea utilizatorului, acesta fiind singurul care are acces la ele.

Avantaje:

 1. Instalare simpla si rapida - doar plasati capcana si activati (nu este nevoie de configurare).
 1. Notificare instanta despre captura - trimite mesaje utile despre starea capcanei:
  (Ex: Activat; Captura; Fara captura; Stare baterie; Semnal GSM).

 2. Semnal puternic GSM - are un transmitator puternic si o antena, care asigura cel mai  puternic semnal posibil.

 3. Durata mare de viata a bateriei - poate fi utilizata 3 ani, in conditii normale si poate fi inlocuita cu un acumulator nou.

 4. Solida si rezistenta la apa (IP 67).

 5. Usor de intretinut - capcana poate fi utilizata peste tot.

 6. Reduce utilizarea rodenticidelor si ofera un control mai eficient al daunatorilor.

 7. Economiseste timp - va scapa de verificari inutile si poate, printre altele, sa contribuie la o planificare optimizata a zilei de lucru.

 8. Datele sunt securizate - proprietarul capcanei este singurul care are acces la toate datele salvate.

Utilizatorii TrapMe au acces la un site web usor de utilizat, care ofera instrumente pentru gestionarea si monitorizarea capcanelor si a datelor.

Site-ul web va fi actualizat de fiecare data cand capcana trimite date noi, iar dumneavostra veti fi notificat imediat prin intermediul site-ului. Acesta este structurat astfel incat sa puteti gestiona cu usurinta un numar mare de capcane.

Prin intermediul hartii virtuale din cadrul site-ului, capcanele pot fi plasate si monitorizate cu usurinta. Toate informatiile relevante, cum ar fi imaginile, descrierile destinatiilor de plasare, ID-ul capcanei, pot fi adaugate in fiecare capcana. Rapoartele de date privind o capcana unica sau multipla pot fi tiparite si toate datele sunt salvate si disponibile utilizatorului.

Pentru logare accesati link-ul alaturat: Trapme

TrapMe GPS poate fi utilizata de la distanta, ca instrument practic si eficient impotriva daunatorilor.

Dimensiuni: 14 x 7.5 x 9.5 cm (pozitia activata).

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 0.265000
Producator CB Svendsen
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare metal
Tip capcana electrica
Putere (W) 30 W
Culoare negru
Scapa de sobolani
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica retea
Dimensiuni 27 x 18 x 7 cm
Zone utilizare exterior, interior
Păreri