Impact 25 SC, 1 litru

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

fainare, frangere tulpini, rapan

Fungicid Impact 25 SC

A FOST INLOCUIT CU IMPACT 125 SC.

Substanta activa: 250 g/l flutriafol

Caracteristici: Impact 25 SC este un fungicid sistemic cu un spectru larg de boli combatute care se foloseste in doza foarte redusa fiind sistemic se transloca rapid in intreaga planta. Acest fungicid nu este spalat de ploile ce survin la cateva ore dupa aplicare si se poate folosi in amestec cu majoritatea pesticidelor cu exceptia celor puternic alcaline.

Mod de actiune: 

Mar - produsul protejeaza impotriva rapanului si a fainarii la doza de 0,02%. Combate foarte bine infectiile primare, reducand astfel si intensitatea atacului prin infectii secundare. Preventiv se poate aplica la intervale de 10-12 zile incepand de la faza de buton roz. Pentru evitarea crearii de forme rezistente se va alterna si cu alte produse  (Topsin). In conditiile aparitiei atacului, tratamentul se face imediat (in maximum 3-4 zile de la primele simptome). Cantitatea de solutie folosita este de 1000-1500 l/ha. In conditiile unor infectii timpurii se recomanda doua tratamente. Primul se poate aplica odata cu erbicidarea iar al doilea la 3-4 saptamani (inspicare). Acesta din urma se poate face si cu amestecul Impact 0,2 l + Rover 500 SC 1,5 l/ha. Rover stimuleaza fotosinteza si mentine frunzele verzi pe o perioada mai indelungata, permitand o hranire mai buna a spicului si o recolta sensibil mai mare.  

 Vita de vie - combate fainarea atat pe frunze cat si pe ciorchini, la doza de 150 ml/ha. Se aplica cca 3 tratamente pe sezon incepand imediat dupa caderea florilor si pana la compactarea ciorchinilor. Pentru combaterea manei se va amesteca cu Rover 500 SC sau cu produse cuprice.

Grau - se foloseste in tratamente foliare impotriva bolilor criptogamice ale tulpinii, frunzelor si spicului. Se aplica unul sau doua tratamente in functie de conditiile de infectie. Actiunea produsului se desfasoara pe o perioada de 3-4 saptamani.

Plante tratate: Grau, Orz, Pomi fructiferi, Vita de vie, Tomate, Floarea soarelui

Boli si Ciuperci combatute: Boli foliare, Rapan, Fainare, Phomopsis helianthi

Producator: Summi Agro

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Cheminova
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa flutriafol
Concentratie substanta activa 250 g/l
Cultura cais, cires, floarea soarelui, grau, gutui, mar, orz, par, piersic, prun, tomate, visin, vita de vie
Pentru combaterea fainare, frangere tulpini, rapan
Dozaj 0.15-1.5 l/ha
Culturi bio nepotrivite
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri