Rancona C, 20 litri

Lipsă stoc
Pentru combaterea:

fuzarioza, malura, sfasiere frunze

Fungicid Rancona 

 Substanta activa: Ipconazol 20 gr/l + 4 gr/l Cypermethrin.

Caracteristici: Rancona C este un nou tratament al semințelor cu triazol fungicid avand activitate sistemică și siguranța pentru o recoltă bună prezentate într-o formulare de micro-emulsie. Rancona C se bazează pe noul activ fungicid ipconazole la 20 g / l și insecticidul pentru cereale ciypermethrin 4 g / L. Acesta oferă un control superior al negrului de fum de grâu, orz și ovăz, iar cu cypermethrin oferind un control al insectelor de cereale stocate. Formularea de micro- emulsie oferă o mai mare ușurință de utilizare, se comportă ca un lichid adevărat, se lipește de semințe mai bine și reducere de praf.

Mod de actiune si utilizare: Rancona poate fi aplicat pe seminte nediluat sau poate fi amestecata cu apa, daca este necesar pentru a realiza o acoperire optima a cerealelor. Aceasta cerinta va depinde de echipamentul utilizat si ratele de aplicare. Utilizati-l numai cu echipamente proiectate sa aplice aceasta concentratie. Aplicarea uniforma pe seminte este necesara pentru a asigura cea mai buna protectie si performanta optima. Produsul diluat trebuie agitat inainte si in timpul aplicarii. Nu lasati produsul diluat pe perioade lungi de timp, de exemplu, peste noapte, fara a agita bine inainte de a continua aplicarea. 

Calitatea semintelor: Tratamentul asupra semintelor nu trebuie utilizat la seminte cu un continut de umiditate mai mare de 12 % sau la rasarit, sau pe seminte deteriorate, grav ciupite sau cu viabilitate proasta. Daca exista dubii, trebuie efectuat un test asupra germinarii semintelor inainte de tratament pentru a se asigura ca este standard acceptat.

Compatibilitate: Nu amestecati cu alte produse.

Plante tratate : Grâu, Orz 

Producator: Chemtura AgroSolutions

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura comuna, Fuzarioza 1 l/tona
Orz Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor 1.3 l/tona

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 20 litri
Weight 20.000000
Producator Chemtura Agro Solutions
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare CS - suspensie de microcapsule
Substanta activa ipconazol
Concentratie substanta activa 20 g/l
Cultura grau, orz
Pentru combaterea fuzarioza, malura, sfasiere frunze
Dozaj 2-5 kg/ha
Culturi bio nepotrivite

Fraze de precauție

Precautii
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
Păreri