Detergenti gresie si faianta

Filtre

Afiseaza
Filtrare  
 1. Curatare: gresie si faianta
șterge toate
Curatare  
Producator  
Formulare  
Filtre

1 produs intrare

pe pagină
Setați descendent
 1. ecolab detergent maxx2 magic 1 litru - 1
  Maxx2 Magic, 1 litru
  Disponibil Mâine
  43,39 Lei
  Producator:
  Ecolab
  Curatarea:
  gresie si faianta, portelanuri, suprafete sanitare
Filtre

1 produs intrare

pe pagină
Setați descendent

Detergenti profesionali sunt produsele ce se utilizeaza la anumite tipuri de curatenie la nivel comercial si industrial, avand o formula speciala; de fapt aceste tipuri de detergenti contin ingrediente active in masura sa penetreze si sa indeparteze murdaria cea mai persistenta. De multe ori acesti detergenti sunt excesiv de agresivi si in consecinta periculosi pentru om, daca nu chiar toxici.

Pot fi detergenti lichizi sau solizi, cu o mare fluiditate formulat in mod specific pentru curatenia dificila, eficient in mod special in indepartarea grasimii si a uleiului. Diluat in diferite proportii cu apa este in masura sa satisfaca cele mai variate exigente de curatenie.
Pregatirea solutiei se face prin diizolvarea detergentului profesional in diverse rapoarte, exemplu 1:10, dar in anumite cazuri pot fi necesare concentratii mai mari, pana la 1:3.

Se folosesc in special pentru indepartarea grasimii si a uleiului care se gasesc impreuna pe masini industriale, pe instalatii agricole, pe pardoselele fabricilor si pe motoarele automobilelor sau ale autocarelor si poate fi utilizat impreuna cu masini de curatat pe vapori de apa sau de acele masini dotate cu pulverizatoare de inalta presiune