Detergenti sticla

Filtre

Afiseaza
Filtrare  
 1. Curatare: sticla
șterge toate
Curatare  
Substanta activa  
Producator  
Formulare  
Filtre

3 produse intrare

pe pagină
Setați descendent
 1. ecolab dezinfectant clinil 1 litru - 1
  Clinil, 1 litru
  Disponibil Astăzi
  28,20 Lei
  Producator:
  Ecolab
  Substanta activa:
  2-butoxyetanol
  Curatarea:
  sticla
 2. ecolab detergent maxx2 brial 1 litru - 1
  Maxx2 Brial, 1 litru
  Disponibil Astăzi
  33,19 Lei
  Producator:
  Ecolab
  Curatarea:
  sticla, gresie si faianta, lemn
 3. ecolab detergent maxx2 brial 5 litri - 1
  Maxx2 Brial, 5 litri
  Disponibil Miercuri
  31 Mai
  177,43 Lei
  Producator:
  Ecolab
  Curatarea:
  sticla, gresie si faianta, lemn
Filtre

3 produse intrare

pe pagină
Setați descendent

Detergenti profesionali sunt produsele ce se utilizeaza la anumite tipuri de curatenie la nivel comercial si industrial, avand o formula speciala; de fapt aceste tipuri de detergenti contin ingrediente active in masura sa penetreze si sa indeparteze murdaria cea mai persistenta. De multe ori acesti detergenti sunt excesiv de agresivi si in consecinta periculosi pentru om, daca nu chiar toxici.

Pot fi detergenti lichizi sau solizi, cu o mare fluiditate formulat in mod specific pentru curatenia dificila, eficient in mod special in indepartarea grasimii si a uleiului. Diluat in diferite proportii cu apa este in masura sa satisfaca cele mai variate exigente de curatenie.
Pregatirea solutiei se face prin diizolvarea detergentului profesional in diverse rapoarte, exemplu 1:10, dar in anumite cazuri pot fi necesare concentratii mai mari, pana la 1:3.

Se folosesc in special pentru indepartarea grasimii si a uleiului care se gasesc impreuna pe masini industriale, pe instalatii agricole, pe pardoselele fabricilor si pe motoarele automobilelor sau ale autocarelor si poate fi utilizat impreuna cu masini de curatat pe vapori de apa sau de acele masini dotate cu pulverizatoare de inalta presiune