Alternative recomandate

 1. syngenta erbicid fusilade forte 100 ml - 3
  Rating:
  100%
  Fusilade Forte EC, 100 ml
  Livrare în 24 de ore
  29,76 Lei
  Producator:
  Syngenta
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Substanta activa:
  fluazifop-p-butil
  Impotriva:
  costrei, iarba barboasa, meisor +3
  Cultura:
  afine, capsun, cartof +8

Goal 2 XL, 100 ml

Lipsă stoc
Rating:
100% of 100

Erbicid Goal 2 XL

VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 24.03.2013.

Substanta activa: oxifluorfen 240 g/l

Caracteristici: Erbicid pe baza de oxifluorfen 240 g/l, utilizat in combaterea buruienilor cu frunza lata si graminee anuale din culturile de floarea soarelui, legume, pomi fructiferi, vita de vie. Se foloseşte ca erbicid preemergent, la sol, sau ca erbicid postemergent, de contact. Când se aplică preemergent, Goal 2 XL formează la suprafaţa solului o peliculă subţire, buruienile care germinează fiind combătute în momentul trecerii prin această peliculă. Aplicarea flexibila, spectrul larg de combatare, remanenta indelungata si efectul rapid, situeaza produsul printre cele mai eficiente erbicide pentru buruienile cu frunza lata.

Mod de actiune:  Erbicidul GOAL 2 XL, este utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate (cu frunza lata) si unele monocotiledonate (efect secundar). GOAL 2 XL este un erbicid selectiv ce poate fi aplicat pre sau postemergent. Cand se aplica preemergent (inainte de rasarit) erbicidul formeaza o pelicula cu activitate reziduala de lunga durata (5 - 6 luni), care distruge buruienile in curs de rasarire. Fiind si un erbicid de contact, postemergent, se aplica cand buruienile au 2 - 4 frunze (maxim 7 - 10 cm inaltime). Cand se aplica preemergent, GOAL 2 XL, formeaza o pelicula subtire la suprafata solului, distrugand buruienile care rasar, in momentul in care acestea strabat pelicula. De aceea este foarte important ca solul sa fie bine pregatit inainte de aplicarea erbicidului, pentru a nu se distruge prin lucrari pelicula de erbicid. Cand se aplica postemergent, GOAL 2 XL, distruge rapid buruienile tinere, prin actiunea sa de contact. Cele mai bune rezultate se obtin cand buruienile sunt in stadiul de 2 - 4 frunze. Acoperirea buna a buruienilor cu solutia de erbicidat este esentiala pentru realizarea unei combateri maxime.

Plante tratate: Vinete, Ardei gras, Tomate, Ceapa, Floarea Soarelui, Vita de vie, Pomi fructiferi

Buruieni combatute: 

- buruieni dicotiledonate: Abutilon theophrasti (teişor), Amaranthus retroflexus (ştir), Chenopodium album (loboda), Convolvulus arvensis (volbura), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Hibiscus trionum (zămoşiţă), Malva parviflora (mac salbatic), Matricaria sp.(musetel), Polygonum sp. (troscot), Portulaca oleracea (iarba grasa), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Sinapsis arvensis (muştar), Solanum nigrum (zarna), Sonchus oleracea (susai), Stellaria media (rocoina), Urtica urens (urzicuta), Veronica sp. (ventrilica), Avena fatua (odos), Digitaria sanguinalis (meisor), Echinochloa grus galli (mohor lat), Poa sp.(firuta), Setaria sp. (mohor). 

- buruieni monocotiledonate (partial, efect secundar)

Producator: Dow Agro Sciences

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 100 ml
Weight 0.100000
Producator Dow Agro Sciences
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SG - granule solubile in apa
Substanta activa imidacloprid
Concentratie substanta activa 100 gr./Kg
Cultura ceapa
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Tipuri aplicare pensulare
Păreri
Notă Generală
 1. Do
  20 Aprilie 2015
  Goal 2 xl poate fi folosit si la cartof ?
 2. Pe
  20 Mai 2013
  Pentru 200 mp teren se poate folosi 10 ml erbicid in 6 litri de apa. Pentru mai multe informatii si pentru a nu distruge culturile bune va sfatuiesc sa va uitati si pe eticheta produsului.
 3. Ma
  20 Mai 2013
  cum se prepara solutia de stropit, pentru a ierbicida 200 mp de teren?

3 articole

Afișați pe pagină