Reldan 40 EC, 1 litru

Lipsă stoc
Scapa de:

acarieni de plante

Rating:
100% of 100

Retras de la data de 10.06.2011 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE. Pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei se acorda, din momentul retragerii omologarii, 6 luni pentru comercializare si distribuire, pentru alte persoane decat detinatorul omologarii si 12 luni pentru depozitare si utilizare.

Insecticid Reldan 40 EC

Substanta activa: Clorpirifos metil 400 g/l

Caracteristici: Reldan 40 EC este un insecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori. Reldan este eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, precum si a celor din spatiile de depozitare.

Mod de actiune si utilizare: Reladn 40 EC se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 12,5 ml/tona, dilutia facandu-se in 0,7-1,2 l apa pentru 1.000 kg cereale boabe. Pentru dezinsectia spatiilor de depozitare se prepara o solutie de concentratie 1,25%(1,25 l produs comercial in 100 l apa) si se administreaza 1 litru de solutie la o suprafata de 15-20 mp.

Plante tratate: Mar, Prun, Vita de vie, Grau, Rapita, Cereale paioase, Spatii depozitare

Insecte combatute: Minierul marmorat, Viermele prunelor, Paduchele din San Jose, Molia strugurilor, Gargarita graului depozitat, Gandacelul fainii, Gargarita fasolei, Molia fructelor uscate, Gandacul ovazului

Producator: Dow Agro Sciences

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Weight 1.000000
Producator Dow Agro Sciences
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare EW - emulsie in apa
Substanta activa clorpirifos
Concentratie substanta activa 400 g/l
Cultura grau, mar, orz, ovaz, prun, rapita, secara, vita de vie
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie
Scapa de acarieni de plante
Dozaj 10 g/10 litri apa/ 200 metri patrati
Tipuri aplicare pulverizare reziduala, ULV - nebulizare rece, ULV - termo nebulizare
Miros sesizabil
Păreri
Notă Generală
 1. Pe
  21 Mai 2013
  Insecticidul Reldan este bun pentru Minierul marmorat, Viermele prunelor, Paduchele din San Jose, Molia strugurilor, Gargarita graului depozitat, Gandacelul fainii, Molia fructelor uscate. Pentru coropisnite este bun Mesurol, este sub forma de granule care se imprastie pe suprafata solului sau la radacinile plantelor atunci cand replantati, iar in momentul in care se uda ele se dizolva si omoara coropisnita.
 2. va
  21 Mai 2013
  pentru coropisnita e bun?
  care e preparatia?

2 articole

Afișați pe pagină