i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow, 1 litru

În stoc
Scapa de:

gandaci de bucatarie, muste, plosnite de pat, tantari

Rating:
90% of 100
Preț special 111,51 Lei Preț standard 131,20 Lei
Tipuri de utilizatori
Ca să fim siguri că produsele potrivite ajung la oamenii potriviți, îți prezentăm mai jos detalii despre cele trei tipuri de utilizatori:
Produs dedicat utilizatorilor public larg / amator

Individ din populația generală fără instruire în domeniul pesticidelor, care utilizează la scară redusă un pesticid agricol, în mediul său privat, delimitat la locuință și anexele acesteia (inclusiv grădina, livada, solarul etc.), în condiții de expunere care pot fi controlate.

Produs dedicat utilizatorilor profesionali

Persoane care utilizează biocide, respectiv produse de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, în timpul activităților profesionale, inclusiv operatori, tehnicieni, angajatori și angajați independenți din diferite sectoare.

Produs dedicat utilizatorilor profesional instruiti

Persoane care dețin certificate de absolvire pentru efectuarea tratamentelor de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, conform art. 1 alin. (3) lit. 1. f) din anexa la Ordinul ministrului sănătății și al ministrului educației nr. 2.209/4.469/2022 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea și certificarea instruirii profesionale a personalului privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă.

Produs dedicat utilizatorilor profesionali

Află mai multe despre tipurile de utilizatori

Produs dedicat utilizatorilor profesional instruiți

Află mai multe despre tipurile de utilizatori

- +

Alege un punct de colectare

x
Trimitem coletul Astăzi spre tine Alege Orașul
Livrare express
Ajunge Astăzi
Livrare standard
Ajunge Luni
0.00 Lei Ridicare de la Sediu
Începând de Astăzi
Puncte de colectare
Ajunge Luni
alege punct
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

Ghilotina i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow este un insecticid cu spectru larg de actiune, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare.

Substanta activa: Deltamethrin 7.5 gr/L (0.75% w/w)

Caracteristici:

Ghilotina i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow este un insecticid lichid sub forma de suspensie concentrata in dispersie apoasa, destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare din locuinte si cladiri.

Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrand extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocadu-le moartea. Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

Avantaje:
- Activitate cu spectru larg;
- Eficient in doze mici;
- Nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare.

Utilizare:
Poate fi utilizat in interiorul incintelor locuite - case, blocuri, hoteluri, restaurante, spitale, fabrici alimentare, depozite, pentru combaterea gandacilor de bucatarie (in infestari cronice si localizate) si a mustelor, precum si pentru reducerea numarului de muste in grajduri si ferme de animale.

Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Musca domestica (musca de casa), Aedes aegypti (tantarul negru), Cimex lectularius (plosnita de pat), Blatella germanica (gandacul rosu de bucatarie), Periplaneta americana (gandacul american de bucatarie), Stomoxys calcitrans (musca de grajd, musca de cal).

Combaterea generala a insectelor in cladiri:

 • Stropiti plintele, mochetele, etc, precum si crapaturile si zonele greu accesibile unde se pot adaposti insectele. Stropiti in benzi suprapuse de 0,5 m distanta, pentru a asigura stopirea uniforma.
 • Stropirea poate fi aplicata pe orice suprafata care nu este afectata de apa.

Combaterea insectelor taratoare in zonele fara curatare umeda:

 • Stropiti crapaturile si zonele greu acccesibile unde se pot adaposti insectele. Acordati atentie deosebita usilor, geamurilor, crapaturilor, precum si altor puncte de intrare utilizate, de obicei, de insecte, precum si zonelor din spatele sau de sub echipamentele tehnice, echipamentele de bucatarie sau tevi.
 • In caz de infestare, stropiti ramele de pat si saltelele, precum si crapaturile si zonele greu accesibile din suprafetele adiacente ale peretilor si podelelor. Stropiti covoarele infestate si acordati atentie in special marginilor mochetelor.

Combaterea insectelor taratoare in zonele supuse curatarii umede:

 • Stropiti doar ca tratament pentru crapaturi si zone greu accesibile.
 • Nu stropiti direct persoane sau animale.
 • Nu stropiti asternuturile de pat sau alte materiale care intra in contact direct cu persoanele din pat. Nu utilizati pentru tratarea saltelelor din paturile pentru copii, unde dorm sugarii.
 • Inainte de a aplica Ghilotina i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow scoateti sau acoperiti toate acvariile.
 • In zonele supuse curatarii umede frecvente, stropiti doar crapaturile si zonele greu accesibile cu o latime maxima a jetului de 0,1 m. Pentru a face acest lucru, este necesar sa utilizati un echipament special de stropire si sa mentineti distanta corespunzatoare fata de suprafata stropita.

Remanenta depunerii va fi de pana la 4 saptamani, in functie de natura suprafetei pe care este aplicat insecticidul.

In baza testelor de eficacitate efectuate, utilizand doza standard indicata 166 ml/100 m2 (echivalent cu 12.5 mg s.a./m2), reducerea populatiei de daunatori (gandaci de bucatarie si musca de casa) este de peste 90% pentru perioadele mai mari de 84-90 zile, tratamentele astfel efectuate oferind garantia unei eficacitati superioare, la mai mult de 3 luni dupa aplicare.

Incintele tratate cu Ghilotina i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow pot fi reocupate de copii, animale de companie si alte animale, dupa uscarea suprafetelor stropite. Se recomanda aerisirea incaperilor dupa uscarea suprafetelor stropite.

Deoarece Ghilotina i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow este un insecticid rezidual, nu este recomandat sa spalati sau sa aspirati suprafata pana cand infestarea nu este tinuta sub control. Tratati din nou, dupa caz, pana la maximum 11 aplicari pe an.

Doze de aplicare:

Diluati 166 ml Ghilotina i7.5 K-othrine SC 7.5 Flow in apa, pentru a obtine o cantitate totala de 5 litri solutie pentru 100 m2.

Daunatori vizati Dozaj
(ml)
Apa
(Litri)
Suprafata
tratata
Insecte taratoare:
Gandacul rosu de bucatarie,
Gandacul american de bucatarie,
Plosnita de pat
166 ml 5 litri 100 m2

Insecte zburatoare:
Musca de casa,
Musca de grajd,
Tantarul negru

100 ml 5 litri 100 m2


Amestecarea si stropirea:

 1. Asigurati-va ca dispozitivul de stropit este curat si fara reziduuri de ulei. Daca este necesar, spalati dispozitivul de stropit cu apa si detergent inainte de utilizare si tratati apele de spalare conform legislatiei nationale.
 2. Umpleti rezervorul de stropire cu jumatate din volumul de apa necesar. Deschideti cu atentie capacul sigilat al produsului. Masurati cu precizie cantitatea necesara de produs si turnati cu atentie (fara sa “galgaie”) in rezervorul de stropire. Umpleti complet cu apa rezervorul de stropire pana la nivelul adecvat si amestecati pana la omogenizarea completa a produsului cu apa. Agitati din nou rezervorul de stropire daca pauza de aplicare este mai mare de 30 minute.
 3. Aplicati cu un dispozitiv de stropire manual sau mecanic adecvat, capabil sa produca un jet cu picaturi mari, aproape sa devina curgere. Pentru tratarea suprafetelor expuse, utilizati o duza cu jet plat. Pentru a stropi crapaturile si zonele greu accesibile, utilizati o duza cu jet punctual sau o extensie speciala pentru crapaturi si zone greu accesibile. Latimea maxima a jetului este de 0,1 m. Pastrati o distanta adecvata intre duza si suprafata stropita pentru a obtine latimea dorita a jetului.

Inainte de a utiliza produsul, cititi cu atentie eticheta si fisa de securitate a produsului.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Greutate 1.000000
Producator Ghilotina
Destinat Uz Profesional, Profesional instruit
Formulare SC - suspensie concentrata
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Substanta activa deltametrin
Concentratie substanta activa 7.5 gr/litru
Modul de actiune contact, ingestie
Miros sesizabil
Dozaj 5 litri/ 100 m²
Scapa de gandaci de bucatarie, muste, plosnite de pat, tantari

Fraze de precauție

Precautii
 
H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P391 Colectaţi scurgerile de produs
P501 Aruncaţi conţinutul/recipientul la …
Păreri
Notă Generală
 1. Oc
  27 August 2022
  Foarte bun pentru gandaci si tantari!
 2. Ad
  05 Iulie 2022
  Folosit in dozaj dublu este 100% eficient. Omoara tot, nu miroase insa lasa urme albe din cauza concentratiei. Am aruncat si in canalizare gandacii venind pe teava pe la masina de spalat si chiar prin cada. A omorat tot.
 3. Vi
  29 Aprilie 2022
  Este Ok,acelasi K’othrine SC 25 doar ca trebuie sa pui cam 200-250 ml la o pompa de 5/6 L,folosit la interior este mai puternic.
 4. Ch
  31 Iulie 2021
  Au disparut dar nu de tot
 5. Ge
  30 Noiembrie 2019
  Am cumpărat acest produs pentru a se face dezinsecție pe scara blocului. De fooooarte mulți ani suferim de infestări periodice cu gândaci de Bucătărie. Din fericire, pare sa fie eficient, mai ales ca administrația a urmat recomandările si a aplicat soluția respectând ciclurile. Nu miroase, ceea ce este bine si are o perioada de acțiune destul de mare.
 6. lu
  12 Noiembrie 2019
  Produsul achiziționat de la firma dumneavoastră este excelent atât ca eficiență cât și ca preț.
  Nu degeaba se numește Ghilotina.
  Ìn fiecare dimineață,văd rezultate bune prin numărul mare de gàndaci de bucătaŕie,care a exasperat scara de bloc unde locuiesc,deși scara de bloc,a trecut printr-un program de reabilitare termică,ne-a adus acest dezavantaj,ìn speță infestarea masivă cu gândaci.
  Recomand produsul,și voi comanda din nou și alte produse marca Ghilotina.
 7. PC
  12 Octombrie 2019
  Buna ziua,

  Ne puteti oferi mai multe detalii despre modul in care ati utilizat produsul?
 8. Gr
  12 Octombrie 2019
  Extraordinar de nefolositor . Nu este bun de nimic

8 intrări

Afișați pe pagină

S-ar putea sa îți fie de folos

 1. bayer insecticid max force ic gel 30 g - 1
  Rating:
  98%
  MaxForce IC Gel, 30 g
  Disponibil Astăzi
  Preț special 114,24 Lei Preț standard 142,80 Lei
  Profesional
  Producator:
  Bayer
  Substanta activa:
  imidacloprid
  Concentratie substanta activa:
  21,5 g/kg
  Modul actiune:
  ingestie
  Scapa de:
  gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare
 2. solo pulverizator manual electric 417 - 2
  Transport Gratuit
  Pulverizator electric Solo 417
  Disponibil Astăzi
  Preț special 1.327,34 Lei Preț standard 2.301,21 Lei
  Producator:
  Solo
  Tip aparatura:
  pulverizatoare de spate
  Capacitate rezervor:
  17 litri
 3. bayer insecticid max force ic gel 20 g cutie - 1
  Rating:
  99%
  MaxForce IC gel, 20 g cutie
  Disponibil Astăzi
  Preț special 83,78 Lei Preț standard 104,72 Lei
  Profesional
  Producator:
  Bayer
  Substanta activa:
  imidacloprid
  Concentratie substanta activa:
  21,5 g/kg
  Modul actiune:
  ingestie
  Scapa de:
  gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare
 4. solo pulverizator manual electric 416 - 3
  Transport Gratuit
  Pulverizator electric SOLO 416
  Disponibil Astăzi
  Preț special 1.827,25 Lei Preț standard 2.811,14 Lei
  Producator:
  Solo
  Tip aparatura:
  pulverizatoare de spate
  Capacitate rezervor:
  20 litri
 5. bayer insecticid maxforce ic gel 5 g - 1
  Rating:
  98%
  MaxForce IC Gel, 5 g
  Disponibil Astăzi
  41,65 Lei
  Profesional
  Producator:
  Envu
  Substanta activa:
  imidacloprid
  Concentratie substanta activa:
  21,5 g/kg
  Modul actiune:
  ingestie
  Scapa de:
  gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare