i90 Micro Scope, 1 litru

În stoc
Scapa de:

acarieni, acarieni de praf, acarieni de pasari, capuse, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, molii alimente, molii textile, muste, paianjeni, plosnite de pat, purici, tantari

Rating:
96% of 100
Preț special 199,33 Lei Preț standard 249,15 Lei
Tipuri de utilizatori
Ca să fim siguri că produsele potrivite ajung la oamenii potriviți, îți prezentăm mai jos detalii despre cele trei tipuri de utilizatori:
Produs dedicat utilizatorilor public larg / amator

Individ din populația generală fără instruire în domeniul pesticidelor, care utilizează la scară redusă un pesticid agricol, în mediul său privat, delimitat la locuință și anexele acesteia (inclusiv grădina, livada, solarul etc.), în condiții de expunere care pot fi controlate.

Produs dedicat utilizatorilor profesionali

Persoane care utilizează biocide, respectiv produse de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, în timpul activităților profesionale, inclusiv operatori, tehnicieni, angajatori și angajați independenți din diferite sectoare.

Produs dedicat utilizatorilor profesional instruiti

Persoane care dețin certificate de absolvire pentru efectuarea tratamentelor de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, conform art. 1 alin. (3) lit. 1. f) din anexa la Ordinul ministrului sănătății și al ministrului educației nr. 2.209/4.469/2022 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea și certificarea instruirii profesionale a personalului privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă.

Produs dedicat utilizatorilor profesionali

Află mai multe despre tipurile de utilizatori

- +

Alege un punct de colectare

x
Alege
Trimitem coletul Luni spre tine Alege Orașul
Livrare express
Ajunge Luni
Livrare standard
Ajunge Marți, 16 Iulie
0.00 Lei Ridicare de la Sediu
Începând de Luni
Puncte de colectare
Ajunge Marți, 16 Iulie
alege punct
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

i90 Micro Scope este un insecticid pentru interior si exterior impotriva insectelor taratoare si zburatoare.

Substanta activa: cipermetrin 90 g/l (9 %)

i90 Micro Scope este un insecticid pentru uz profesional impotriva insectelor taratoare si insectelor zburatoare care se aplica pe fisuri, crevase, suprafete poroase (de exemplu, beton) si suprafete neporoase (de exemplu, lemn, sticla, ceramica).

Acesta poate fi utilizat atat in zonele private, precum si in zonele publice interioare si exterioare, vehicule de transport, containere de depozitare a deseurilor, vehiculelor de transport de animale si adaposturile acestora, in depozite industriale, compartimente alimentare si depozitare si in zona inconjuratoare a cladirilor.

Mod de actiune:

MIlioanele de microcapsule in suspensie apoase (12 milioane per ml), continute de catre solutia i90 Micro Scope au in componenta substanta activa cipermetrin. Acele microcapsule sunt polimeri, impermeabili mediului apos, care devin porosi in timp ce se usuca, eliberand insecticidul intr un mod continuu si de durata. Aceste microcapsule cresc durata actiunii insecticidului.

Produsul provoaca mortalitate 100% a daunatorilor pana la 6 luni in maxim 24 ore de la aplicare. i90 Micro Scope actioneaza prin contact. Microcapsulele sunt ridicate de catre insecte atunci cand trec peste suprafata tratata. Unele microcapsulele vor incepe difuzarea ingredientului activ prin cuticula insectei. Substanta va fi transportata de purtatoare catre celelalte insecte, provocand un efect in lant. In aproximativ 3 luni, inteaga colonie va fi contaminata.

Mod de utilizare

1. Agitati produsul inainte de utilizare.
2. Pulverizati pe zonele infestate de insecte; crapaturi in pereti, pe marginile peretilor si in toate locurile ascunse. 
3. Este indicat sa utilizati produsul imediat dupa preparare. 
4. Dupa utilizare evitati suprafetele tratate.

Durata efectului este de pana la 6 luni si incepe la cateva minute dupa aplicare. Se recomanda reaplicarea o data la 6 luni. Daca suprafetele tratate sunt curatate sau expuse la conditii climatice sau in caz de suprafete murdare, prafuite sau cu umiditate ridicata se recomanda reaplicarea lunara.

Indicatii de utilizare: pulverizare grosiera
Rata de aplicare: 2.5% - 25 ml produs la 1 litru de apa pentru suprafata 20 mp

Zonele de alplicare

Gandaci: In toate locurile calde. umede sau intunecate, preferate de catre gandaci.
Capuse si purici: Pe covoare, in jurul patului animalelor de companie, in dulap si pe toate dispozitivele de curatare care au fost in contact cu daunatori.
Tantari: In jurul surselor de lumina, sub paturi, pe perdele si plase.
Muste: In jurul ferestrei si usilor.
Paianjen: In fisuri si crapaturi si in jurul ferestrelor.
Molii de textile si alimente: Pulverizati in jurul si in interiorul debaralelor, dulapurilor, ramelor, usilor si sertarelor dupa scoatere alimentelor si hainelor (asteptati pana la uscare completa inainte de a umple dulapul - Nu puneti mancarea in contact direct cu suprafata tratata)
Acarienii: Aplicati pe carpete, covoare si alte tesaturi din locuinta. Lasati neatins locul pentru a se usuca timp de doua sau trei ore. Testati pe o mica zona ascunsa inainte de tratament.
Plosnite de pat: Pulverizati in jurul si sub pat si de-a lungul soclurilor de langa pat. Dupa ce ati scos sertarele de la mobilier, interiorul patului trebuie pulverizat. Utilizati in jurul si in interiorul dulapurilor, usii si ramelor. Aplicati in toata zona, mai ales acolo unde este in contact cu podeaua sau peretele. Nu se aplica la suprafete de mobilier si pe saltelele unde se vor aseza oamenii sau pe asternut.

 

Activitatea Daunatori vizati Concentratia Doza de aplicare Timp de actiune
Insecticida

gandaci de cereale (Ahasverus advena), gandaci de canalizare (Blattella germanica), plosnite de pat (Cimex lectularius), purici (Ctenocephalides felis), acarieni de praf (Dermatophagoides), acarieni de pasari (Dermanyssus gallinae), gandaci de grasime (Dermestes maculatus), capuse (Ixodes ricinus), gandaci de tutun (Lasioderma serricorne), gandaci de surinam (Oryzaephilus surinamensis), gandaci de bucatarie (Periplaneta americana), gargarite de cereale (Rhyzopertha dominica), gargarite de grau (Sitophilus granarius), gargarite de orez (Sitophilus oryzae), gandaci de paine (Stegobium paniceum), paianjeni (Tegenaria domestica), viermi de faina (Tenebrio molitor), gandacul roscat al fainii (Tribolium castaneum) gandaci de faina (Triboliul confusum), gandaci de cereale (Trogoderma granarium) si

insecte zburatoare, cum ar fi: tantarul asiatic (Aedes aegypti), tantarul tigru (Aedes albopictus), tantarul tropical (Anopheles gambiae), tantarul comun (Culex quinquefasciatus), molia de faina (Ephestia kuehniella), molii de alimente (Plodia interpunctella), molii de haine (Tineola bisselliella), musca de grajd (Stomoxys calcitrans)

2.5 % (25 ml solutie la un litru de apa) 1 L solutie apoasa (2,5%) / 20 mp maxim 24 de ore
Observatii: mortalitate 100% pana la 6 luni, in maxim 24 de ore de la aplicare.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 litru
Greutate 1.000000
Producator Ghilotina
Destinat Uz Profesional
Formulare CS - suspensie de microcapsule
Substanta activa cipermetrin
Concentratie substanta activa 90 g/l
Modul de actiune contact
Miros sesizabil
Dozaj 25 ml/20 mp
Scapa de acarieni, acarieni de praf, acarieni de pasari, capuse, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, molii alimente, molii textile, muste, paianjeni, plosnite de pat, purici, tantari

Fraze de precauție

Precautii
 
 
EUH208 Conţine <denumirea substanţei sensibilizante>. Poate provoca o reacţie alergică
H318 Provoacă leziuni oculare grave
H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P280 Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/ echipament de protecţie a feţei
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi
P391 Colectaţi scurgerile de produs
P501 Aruncaţi conţinutul/recipientul la …
Păreri
Notă Generală
 1. Bo
  28 August 2023
  Produsul e ok. L-am testat pentru purici.
 2. Bo
  07 August 2023
  E ok produsul.
 3. Ma
  16 Februarie 2023
  Pt o eficienta maxima l am amestecat cu kotrin. Nu miroase dupa ce aplici solutia
 4. Ne
  07 Decembrie 2022
  Excelent si foarte eficient!
 5. An
  29 Septembrie 2022
  !!!
 6. Oc
  27 August 2022
  Foarte bun pentru gandaci si purici!
 7. Co
  19 August 2022
  Un produs excelent, la scurt timp dupa aplicare puricii din gradina au disparut, recomand produsul.
 8. Co
  13 August 2022
  Multumit rezolvat problema .
 9. PC
  17 Iulie 2022
  Buna ziua,

  Impotriva capuselor din gazon, se recomanda aplicarea unui insecticid cu spectru larg, precum K-Othrine WG 250, 20 g, in doza 10 g/ 10 L apa sau K-Othrine Partix, 240 ml, in doza 50 ml/ 10 L apa.

  Solutia se aplica prin pulverizare cat mai aproape de baza firului de iarba. Solutia obtinuta are o valabilitate de 24 de ore, asadar nu se recomanda pastrarea acesteia pentru mai mult timp. Pentru o actiune eficienta impotriva capuselor, este indicat ca iarba sa fie tunsa la 2-3 cm, in caz contrar, actiunea insecticidului este diminuata.

  In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore (pana se usuca solutia), copiii si animalele de companie trebuie sa intre in zona tratata.
 10. Ca
  17 Iulie 2022
  A ars tot gazonul, concentratia a fost corecta, mare tristete

Intrările de la 1 la 10 din 11 total

Pagină
Afișați pe pagină

S-ar putea sa îți fie de folos

 1. solo pulverizator manual electric 417 - 2
  Transport Gratuit
  Pulverizator electric Solo 417
  Disponibil Luni
  Preț special 1.326,65 Lei Preț standard 2.300,01 Lei
  Producator:
  Solo
  Tip aparatura:
  pulverizatoare de spate
  Capacitate rezervor:
  17 litri
 2. 3m masca semi gaze 6000 seria - 2
  Rating:
  100%
  Masca Semi, 3M 6000
  Disponibil Luni
  129,89 Lei
  Producator:
  3M
  Tip protectie:
  masti de gaze
 3. 3m filtru masca gaze 6059 abek1 2 bucati - 1
  Rating:
  100%
  6059 ABEK1, 2 bucati
  Disponibil Luni
  96,07 Lei
  Producator:
  3M
  Tip protectie:
  filtre pentru masti
 4. volpi pulverizator manual tech10 cu manometru - 1
  Pulverizator manual Volpi TECH10 cu manometru
  Disponibil Luni
  Preț special 248,16 Lei Preț standard 354,52 Lei
  Producator:
  Volpi
  Tip aparatura:
  pulverizatoare de mana
  Capacitate rezervor:
  10 litri