Lemon Glo mobilier

Lipsă stoc
Spectru de actiune:

bacterii

Ce necesitati satisface acest produs:
Pentru a conserva mobila simpla actiune de indepartare a prafului nu e suficienta. Aceasta are nevoie sa fie ingrijita in mod adecvat. Mobilierul de toate varstele necesita o ingrijire delicata pentru indepartarea murdariei si un strat protectiv care sa dea stralucire si splendoare, protejand de apa si de praf.
Descrierea produsului:
Lemon Glo este un detergent foarte concentrat pe baza de apa, care curata, protejeaza si face sa straluceasca la fiecare aplicare si care poate fi utilizat pe toate furniturile din lemn si chiar pe o mare varietate de alte suprafete. Nu se lipeste si nu lasa un strat uleios ci doar un miros proaspat de lamaie naturala.
Mod de utilizare
Aplicati o cantitate mica direct pe suprafete sau pe o carpa uscata sau putin umeda. Lemon Glo curata si protejeaza mobilierul, lemnul in general, suprafete vopsite, materialul plastic si suprafetele metalice. Distribuiti in mod uniform produsul pe intreaga suprafata, lasati-l sa actioneze pentru cateva minute in timp ce se usuca si indepartati-l succesiv cu o carpa moale si uscata. Agitati flaconul inainte de utilizare. In cazul lemnului poros sau in prezenta suprafetelor deteriorate, de exemplu in cazul mobilei mai vechi, Lemon Glo ar trebui aplicat inainte pe o parte care nu este vizibila.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 0.500000
Producator GNLD
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare lichid
Pentru mirosuri
Spectru de actiune bacterii
Substanta activa deltametrin
Concentratie substanta activa 7,5 gr../kg
Păreri