Prickler, 46 cm

Lipsă stoc
Scapa de:

pasari, pisici

Prickler ofera o solutie simpla, accesibila si practica pentru utilizarea in orice locatie in care doriti sa descurajati intrusii sau animalele nedorite, fara a le rani sau a le pune viata in pericol.

Tepii Prickler impiedica accesul pisicilor si animalelor nedorite in locurile in care sunt fixati, fara a le provoaca rani, ci doar un disconfort major, fapt care le descurajeaza urcarea.

Tepii sunt realizati din polipropilena, sunt flexibili si pot fi utilizati mai multe sezoane, avand o rezistenta ridicata la lumina directa a soarelui. Nu oxideaza si rezista foarte bine la agentii atmosferici, fie ca este vorba de umezeala, ploaie sau zapada.

Prickler sunt disponibili in doua culori: maro sau alb, sub forma unei benzi de 46 cm lungime.

Caracteristici:

  • Tin la distanta animalele nedorite, in special pisicile, fara a le vatama;
  • Versatili: pot fi fixati pe garduri, pereti, tevi, porti, praguri, etc;
  • Usor de utilizat: pot fi instalati cu usurinta  prin dibluri/holsuruburi sau adeziv siliconic, in functie de materialul de suport;
  • Disponibili in doua culori: alb sau maro;
  • Flexibili si usor de taiat;
  • Durabili si rezistenti la intemperii;
  • Reutilizabili.

Specificatii tehnice:

Material tepi: polipropilena
Material baza: polipropilena
Numar de randuri: 3
Culori disponibile: alb, maro
Dimensiune: 46 x 48 cm
Fixare: adeziv, suruburi, holsuruburi, banda zimtata (coliere plastic)
Combat activitatea: pisicilor si a altor animale mici
Utilizare: Pot fi amplasati pe margini, pervazuri, balustrade, garduri, acoperis, etc.

Instructiuni pentru montare:

Tepii anti animale sunt usor si simplu de instalat, fara a fi necesare echipamente profesionale de control al daunatorilor.

Se pot monta pe aproximativ orice suprafata, prin lipire cu adeziv sau silicon, sau prin fixare cu holsuruburi prin gaurile special atasate pe baza lor, in functie de materialul de suport, fiind ideali pentru utilizarea pe garduri, porti, stalpi, tevi, acoperisuri, cladiri publice etc.

Gaurile de fixare existente de-a lungul fiecarei benzi permit fixarea usoara a suruburilor. Cu toate acestea, in cazul in care nu este posibila fixarea cu suruburi sau cuie, benzile pot fi instalate alternativ cu ajutorul unui adeziv adecvat.

La montajul cu adeziv este necesara curatarea in prealabil a suprafetei pe care se monteaza. Cand tepii sunt presati pe o muchie, siliconul trece prin orificiile care formeaza niste nituri in forma de cruce, care blocheaza tepii ferm in pozitie.

Banda poate fi taiata cu usurinta in functie de lungimea sau latimea dorita, tepii putand fi ajustati cu usurinta, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pentru acoperirea suprafetelor mari, folositi mai multe benzi si fixati-le unele langa altele, fara spatii libere.

Din motive evidente de siguranta, instalarea tepilor Prickler la o inaltime mai mica decat inaltimea capului nu este recomandata.

Tepii Prickler se utilizeaza in principal impotriva pisicilor, fixati pe peretii gradinii si pe garduri. De asemenea, pot fi utilizati cu succes impotriva infestarilor cu porumbei sub presiune usoara, in zone unde inaltimea este limitata.

Pur si simplu fixati tepii pe gard sau lipitii in locul dorit si scapati de probleme.

Pretul afisat este pe bucata.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.200000
Producator Huck Bird Control
Destinat Uz populatie, profesionisti
Formulare plastic
Scapa de pasari, pisici
Efect tactil
Sursa electrica baterie
Zone utilizare exterior
Păreri