UNIPRO 2/20

În stoc
Tip aparatura:

ULV - nebulizatoare

22.277,49 Lei
- +
Pleacă de la noi în 21 de zile spre tine Alege Orașul
Dacă plasezi comanda până Luni la ora 14:00
Livrare standard
Ajunge Luni, 11 Octombrie
Livrare express
Ajunge Vineri, 08 Octombrie
Alege orașul
Ca să afli estimările de livrare

Igeba UNIPRO 2/20 este un generator de ceata rece cu un design compact, pentru aplicare profesionala in controlul daunatorilor, dezinfectie, protectia plantelor sau controlul produselor depozitate. In special constructia rezistenta la substante acide ii ofera acestui aparat durabilitate si o durata de viata superioara.
UNIPRO 2/20 este dotat cu rezervor de solutie cu capacitate de 20 litri si sistem de cuplare rapida pentru schimbarea rapida a rezervorului de solutie;

Metoda ULV permite o rata de aplicare minima pe zona de aplicare pentru a realiza tratamente eficiente si ecologice/economice in combaterea daunatorilor. 
Atentia maxima la calitatea materialelor este o cerinta de baza pentru functionalitatea si operarea in conditii optime, pentru a obtine rezultatele satisfacatoare, chiar si in momentul in care se lucreaza cu substante corozive. Preparatul chimic este directionat catre duza de pulverizare, unde se produce o explozie puternica de aer comprimat de la suflanta care desparte solutia chimica sub forma de picaturi. O duza din otel inoxidabil asigura o rata de aplicare constanta si picaturi de dimensiuni uniforme. 


Duza de pulverizare a generatorului Igeba lucreaza intr-un mod special, si anume este conceputa sa functioneza in doua etape. Fluxul de picaturi este livrat prin duza speciala fara a atinge suprafata sa interioara. In comparatie cu metoda traditionala, metoda ULV produce picaturi mai mici. Prin urmare, sunt produse mai multe picaturi din acelasi volum de preparat chimic. Picaturile mai mici inseamna o densitate mai mare de ceata, o mai buna distributie si eficienta.

Specificatii tehnice

Motor:
Tip - motor electric
Alimentare - 110/230 V - 50/60 Hz
Performanta (kW) - 1.2

Compresorul de aer:
Rate de descarcare (m³/h/ft³/h) - 35/1236
Presiune (bar) - 0.2
Filtrul de aer - filtru de spuma
Viteza aerului la duza (aprox. m/sec. / ft/sec.) - 200/600

Control:
Motor - comutator ON/OFF
Solutie de control - deschis/inchis/ventilatie

Sasiu:
Tip - inox
Dimensiuni - Lungime x latime x inaltime (cm) - 43 x 43 x 27.6 

Rezervor de solutie: 20 l.

Accesorii:
UNIPRO 2/20 
este dotat cu rezervor de solutie cu capacitate de 20 litri si sistem de cuplare rapida pentru schimbarea rapida a rezervorului de solutie;

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 10.000000
Producator Igeba
Tip aparatura ULV - nebulizatoare
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare inox
Portabilitate vehicul portabila
Culoare gri
Capacitate rezervor 20 litri
Sursa electrica retea
Păreri