Inchiriere foggere, ULV-uri, pulverizatoare, echipamente dezinsectie

inchiriere Igeba TF160 HD

Oferim serviciul de inchiriere echipamente profesionale de pulverizare pentru tratamentele de dezinsectie sau dezinfectie. Punem la dispozitia partenerilor nostri din toata tara termonebuilizatoare , generatoare ULV, capcane de monitorizare cu CO2 pentru plosnite si unitati termice. In dorinta de a garanta un serviciu premium, va putem asista telefonic in utilizarea si intretinerea acestor echipamente.

Informatii despre echipamentele ce se pot inchiria:

  • Termonebulizatorul  este un echipament utilizat in special la tratamentele de dezinsectie, dar si la cele de dezinfectie. Mai este cunoscut si ca fogger sau generator de ceata calda. Functioneaza cu benzina (fara amestec) si consuma de la 0.5 - 3 litri / ora, in functie de model. Termonebulizatorul formeaza cele mai mici particule de lucru, de ordinul micronilor, efectul de soc al acestui tip de pulverizare fiind foarte mare.
  • Generatoarele ULV (Ultra Low Volume) de purtat in mana sau nebulizatoarele, sunt aparate ce pulverizeaza solutia de lucru sub forma de ceata rece (o particula foarte fina), cu ajutorul unui motor electric. Avantajul particulei foarte fine este ca patrunde mai bine prin toate spatiile in care se pot ascunde daunatorii, spre deosebire de tratamentele aplicate prin pulverizare.
  • Capcanele de monitorizare cu CO2 simuleaza activitatea corpului uman, emanand caldura si dioxid de carbon, plosnitele fiind atrase, iar apoi vor fi capturate de capcana adeziva. In acest mod puteti detecta infestarea cu plosnite sau puteti verifica eficacitatea unui tratament.
  • Unitatile termice  sunt aparate sunt echipamente ce se utilizeaza in combtaerea plosnitelor de pat. Nivelul de temperatura atins de echipamente este intre  50 si 70 grade, plosnitele sufera un soc termecsi nu pot scapa prin conducta de incalzire in timp ce este pornita.