Inchiriere foggere, ULV-uri, pulverizatoare, echipamente dezinsectie

inchiriere Igeba TF160 HD

Oferim serviciul de inchiriere echipamente profesionale de pulverizare pentru tratamentele de dezinsectie sau dezinfectie. Punem la dispozitia partenerilor nostri din toata tara termonebulizatoare, ULV-uri, atomizoare si pulverizatoare de joasa presiune de mici si mari dimensiuni. In dorinta de a garanta un serviciu Premium inchiriere se poate face si insotita de o persona calificata si instruita in utilizarea si intretinerea acestor echipamente.

Tipurile si cateva detalii despre echipamentele ce se pot inchiria:

  • Generatoare ceata calda / Termonebulizatoare / Foggere. Aprinderea se face cu ajutorul unor baterii sau se conecteaza direct la bateria masinii. Functioneaza cu benzina (fara amestec) si consuma de la 0.5 - 3 litri / ora, in functie de model. Sunt de mici dimensiuni, purtabile in mana sau mai mari, ce se pot transporta doar cu un autovehicol. Benzina si acumulatorii nu sunt inclusi in pretul inchirierii.
  • Generatoare ceata rece / ULV-uri. Functioneaza cu ajutorul unui motor electric sau alimentat cu benzina (fara amestec). Sunt de dimensiuni mici, purtabile in mana sau de mari dimensiuni ce se pot transporta doar cu un autovehicol. Benzina nu este inclusa in pretul inchirierii.
  • Atomizoare / Generatoare LV. Are la baza un motor alimentat cu benzina ce se amesteca cu ulei 2T. Benzina si uleiul nu sunt inclusi in pretul inchirierii.
  • Pulverizatoare de joasa presiune / Vermorele / Pompe.