Serrico Cigarette, capcana daunatori tutun

Lipsă stoc
Scapa de:

daunatori de tutun

Cigarette Beetle Serrico este o capcana cu fermoni pentru monitorizarea gandacilor de tutun. Capcana are o forma si un adeziv realizat special pentru acest tip de gandaci. Aceasta capcana este utila pentru prevenirea din timp a unei infestari cu gandaci. Contine doua feluri de atractant, unul sexual si unul alimentar. Atat fermoni (serricornin) cat si atractantul alimentar sunt sintetizate de catre Fuji Flavor Company. Aceste tipuri de atractant actioneaza asupra tuturor tipurilor de gandci de tutun si nu contin insecticid toxic sau alte materiale care pot dauna tutunului.

Gandacii de tutun au dimensiuni cuprinse intre 2 si 3.5 mm si au o culoare maronie inchisa. Larvele lor infesteaza diferite tipuri de alimente uscate cum ar fi faina, cerealele si frunzele de tutun, astfel fiind cele mai daunatoare insecte in industria de tutun. Femelele depun aproximati 100 de oua in 3-10 zile si acestea se dezvolta in adulti in 40-50 de zile la o temperatura de 30 de grade Celsius.

Metoda de utilizare

Se agata capcanele adezive pe perete sau in alte locatii preferate, recomandat la 1.5 metrii desupra podelei, cu o distanta intre ele de 5-10 metrii.

Nu este recomandata plasarea capcanelor aproape de linia de productie sau de intrari pentru a nu atrage gandaci adulti din exterior.

Aceasta capcana are o durata de viata de un an iar dupa ce a fost instalata este activa timp de o luna.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 11.000000
Producator Insects Limited Inc
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare carton
Tip capcana adeziva
Culoare galben
Scapa de daunatori de tutun
Reutilizabila Nu este
Sursa electrica manual
Dimensiuni 310X220X90
Zone utilizare interior
Păreri