401 Snap Trap, capcana sobolani

Lipsă stoc
Scapa de:

soareci, sobolani

Capcana 401 Snap Trap are o pedala care seamana cu cascavalul si este dotata cu momeala olfactiva care va atrage rozatoarele catre aceasta. Fiind usor de armat, capcana poate fi setata pentru a nu putea fi declansata de factori externi cum ar fi vibratiile cauzate de efectuarea lucrarilor in jurul sau.

Dupa utilizare, aceasta se va desface singura si poate fi refolosita sau aruncata, odata cu sobolanul prins.

Capcana este ideala pentru a fi folosita in orice spatiu interior. Pentru o eficienta maxima se recomanda plasarea acesteia de-a lungul peretilor, la o distanta de 60 - 100 cm una de alta sau in alte zone izolate pe care sobolanii le parcurg intrucat se sporesc sansele ca acestia sa o declanseze. Te sfatuim, insa, sa nu plasezi capcana in locurile usor accesibile si frecventate de copii si animale de companie pentru a evita accidentele.

Mod de utilizare:
1. Elibereaza clema de fixare si potriveste-o deasupra partii din spate a capcanei
2. Poti adauga momeala aditionala pentru a maximiza efectele produsului. Utilizeaza unt de arahide, alune sau alt fel de hrana bogata in proteine.
3. Trage bara de armare si tine-o cu degetul mare cat timp tragi clema de fixare peste aceasta si potriveste-o sub pedala de plastic. Seteaza senzitivitatea de declansare a capcanei.
4. Plaseaza capcana in locul in care ati identificat semne de activitate intensa ale soarecilor.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.200000
Producator JT Eaton
Destinat Uz populatie, profesionisti
Formulare lemn
Tip capcana mecanica
Culoare galben
Scapa de soareci, sobolani
Reutilizabila Nu este
Sursa electrica manual
Dimensiuni 325 x 255 x 155mm
Zone utilizare exterior, interior
Păreri