Capcana Eco Musculita de otet

Lipsă stoc
Scapa de:

musculita de otet

Rating:
80% of 100

Capcana Eco Musculita de otet este o capcana inteligenta, special conceputa pentru spatiile comerciale, rezidentiale si industriale, precum si pentru brutarii, cofetarii, restaurante etc. Capcana este un instrument perfect pentru monitorizarea nivelului de infestare cu Drosophila melanogaster.

Mod de utilizare:
1. Activati capcana tragand capacul sub forma de frunza;
2. Deschideti flaconul si turnati continutul in capcana sub forma de mar;
3. Plasati capcana in zonele unde au fost observate musculitele. Pozitionati capcana in asa fel incat musculitele sa nu fie deranjate.
4. Aruncati capcana dupa 30 de zile de utilizare si inlocuiti-o cu una noua.

Amplasati capcana in spatele sticlelor cu bauturi sau in baruri, centre de bauturi, masini de spalat vase, rafturi alimentare, zone de preparare a alimentelor si in diverse locuri in care sunt stocate fructele.

Continut: Atractant alimentar (Acid acetic).

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.200000
Producator Kollant
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare plastic
Tip capcana atractant
Culoare galben
Scapa de musculita de otet
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 29.5 x 14 x 15 cm
Zone utilizare exterior
Păreri
Notă Generală
 1. Ro
  30 Noiembrie 2018
  Revin cu modificare asupra comentariului scris mai sus. Au trecut 2 saptamani de cand am pornit capcana, numarul musculitelor a scazut simtitor inca din primele 3 zile. Ce ziceam mai sus referitor la canalul de pe mijloc, se formase un mic dop din cadavre de musculite, pe care l am impins folosind un betisor de urechi. De atunci nu mai am probleme cu ea! Per total sunt multumit de capcana si o recomand ! Produse foarte bune calitativ, iar personalul pest control , foarte amabili, avand rabdare sa explice fiecare detaliu, trimitand chiar si pe mail detalii despre capcana. Va multumesc !
 2. Ro
  21 Noiembrie 2018
  Solutia este ok, chiar atrage musculitele. Capcana imita un mar .
  Contra si singurul defect al acestei capcane reprezinta locasurile pe unde intra musculitele respectiv gaura centrala, s a umplut cu musculite iar asta o face ineficienta !
  Sunt doua posibilitati, 1 ori este prea multa solutie(otet) in acel flacon .
  2 aceea gaura din mijloc , pe unde intra mustele este prea adanca, astfel ca un fel de tub, astfel musculitele nu au unde sa se duca ramanand acolo, iar cele ce trebuiesc prinse nu mai au pe unde sa intre !

2 articole

Afișați pe pagină