Mastic Arbokol Cupru pentru altoire si cicatrizare, 250 g

Lipsă stoc
Cultura:

arbusti decorativi

Rating:
80% of 100

Masticul Arbokol Cupru este un produs "best seller", folosit in intreaga lume de cultivatorii amatori, dar si in agricultura profesionala. Efectele benefice ale cuprului impotriva diferitelor tipuri de boli fungice sunt cunoscute de foarte multi ani. Masticul cicatrizant imbina caracteristicile traditionale ale masticului pentru altoit cu efectul benefic al cuprului impotriva ciupercilor si bolilor.

Imbunatateste rezistenta plantelor la conditiile de mediu nefavorabile, la bolile fungice si la atacul parazitilor. Mastic cupric cu efect curativ pentru toate tipurile de altoire.

Pasta gata de folosire cu adaos de cupru 0,48%, aplicabila cu pensula. Potrivit pentru toate tipurile de altoire.
Timp minim de formulare a peliculei: 1 ora.

Caracteristici: Acesta poate fi folosit pe toate tipurile de plante, arbori si arbusti, cu scopul de a proteja diverse tipuri de rani (taiere, altoire, agenti atmosferici, etc.). Prezenta cuprului imbunatateste rezistenta plantelor la atacul de boli fungice si la conditiile de mediu nefavorabile. Aplicati un strat subtire, omogen cu pensula cu care este prevazut recipientul. Odata formata pelicula, aceasta protejeaza fara a rupe partea tratata de copac. A se pastra la temperaturi de peste +50 ºC. Dupa o depozitare prelungita, in cazul in care la suprafata recipientului apare o pelicula subtire, se agita bine produsul pentru omogenizare.

Instructiuni de utilizare:
Efectuati operatiile de altoire de preferat in lunile cu temperaturi medii. Folositi cutite potrivite si bine ascutite. Daca este posibil, efectuati operatiile de altoire atunci cand razele soarelui nu sunt directe pe planta, de preferinta seara. Asigurati-va ca legatura este puternica. Intindeti cu grija masticul pentru a evita deshidratarea altoiului. Protejati cu grija altoirile impotriva soarelui folosind plase de umbrire sau panza de iuta. Nu aplicati produsul pe ploaie. Daca produsul este spalat repetati tratamentul. Taieturile mari de curatare trebuie sa fie, pe cat posibil, netede si inclinate pentru a evita acumularea apei.

Perioda de utilizare: tot timpul anului.

Termen de valabilitate: nelimitat.

Ambalaj: 250 g.

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 250 g
Weight 0.250000
Producator Kollant
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare pasta
Cultura arbusti decorativi
Substanta activa tau-fluvalinat
Concentratie substanta activa 240 gr/litru
Culturi bio nepotrivite
Păreri
Notă Generală
  1. Pe
    20 Martie 2017
    Dupa aplicarea Masticului, pensula se poate spala cu apa, ori poate fi acoperita cu capacul flaconului, pentru a nu se usca.
  2. LI
    16 Martie 2017
    CUM/CU CE SPAL PENSULA DE LA UN TUB DE =ARBOKOL= ? MULTUMESC

2 articole

Afișați pe pagină