Lotusarathon

Lipsă stoc
Tip echipament:

dispenser hartie

Lotus Marathon

Dispenser servetele hartie Marathon

Dispenserul servetele hartie Marathon este un alergator de cursa lunga care este adecvat pentru fiecare toaleta, economic si accesibil in mai multe variante. Orice sistem de servetele de maini cautati, sortimentul larg Marathon de la Lotus Professional va avea intotdeauna pentru dumneavoastra un produs adecvat si puteti fi sigur ca am acordat atentie igienei, administrarii cheltuielilor si confortului.

Puteti sa alegeti din trei dispensere servetele diferite ale lui Marathon: modelul mare si mic in realizarea masiva din plastic/ABS si modelul din otel inox pentru servetelele hartie de lux. Asta inseamna ca Marathon se potriveste in orice toaleta.

Avantajele dispenserului servetele Marathon:

Igienic
Intrucat fiecare servetel hartie se scoate din dispenser individual, utilizatorii intra in contact doar cu servetelul propriu, fara nici o transmitere a infectiei. In afara de asta, servetelele hartie raman in dispenser curate si uscate datorita protectiei exceptionale pe care o ofera acest dispenser.

Controlul cheltuielilor
Intrucat servetelele hartie sunt scoase in mod individual, utilizatorul va consuma mai putina hartie si dumneavoastra puteti completa stocul mai rar.

Satisfactia utilizatorului
Servetelele hartie Marathon se pot alege dupa doua calitati diferite ale hartiei - de la pur functionala, la cea de lux. In afara de servetelele hartie de maini standard, veti putea alege si servetelele HydraSoft care sunt deosebit de moi si confortabile. Oricare din servetele le-ati alege, puteti fi siguri ca ati facut cea mai buna investitie a banilor dumneavoastra..

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 2.000000
Producator Lotus
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare plastic
Sursa electrica retea
Tip aparatura dispenser hartie
Culoare alb
Zone utilizare interior
Păreri