Alternative recomandate

 1. zapi spa capcana capcana muste flybuster 240 g - 1
  Rating:
  100%
  Capcana Muste Flybuster, 240 g
  Livrare în 24 de ore
  276,08 Lei
  Producator:
  Zapi spa
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Tip capcana:
  atractant
  Scapa de:
  muste

Flybuster, capcana muste

Lipsă stoc
Scapa de:

muste, viespi

Flybuster Profesional este o capcana destinata controlului la scara larga a unei multitudini de specii de muste.Cu un volum mare,aceasta capcana extrem de eficace, are caracteristici unice, mustele fiind foarte atrase de ea.
Momeala care o contine este un amestec foarte atractiv realizat din fermenti de drojdie. Fiind patentat, acest produs unicat atrage mustele de 10 ori mai mult decat capcanele conventionale gasite in comert.
Flybuster are trei conuri pe lungimea circumferintei,astfel incat mustele intra dar nu mai pot iesi din ea. Capcana este extrem de eficienta producand rezultat instant. Momeala deasemenea, gata de folosire, cu un efect imediat-din momentul in care a fost turnata in galeata, mustele fiind atrase imediat.
Momeala este facuta in exclusivitate din ingredient naturale.
Recamandat pentru folosire in aer liber, pentru protectia perimetrului casei, fermelor, parcurilor, spatiilor de depozitare deseuri,etc.


MOMEALA:
Sistemul Flybuster Profesional foloseste o momeala eficienta care atrage mustele, realizata din fermenti de drojdie si aditivi aprobati si agreati in industria alimentara. Momeala este in totalitate biologica(verde), nu contine insecticide sau alte toxine de origine animala, astfel este complet ecologica pentru mediu, animale si angajati. O tehnica de productie speciala a favorizat producerea momelii in forma lichida, pregatita de aplicare si cu un effect imediat. Se distribuie in PET-uri reciclabile de 1,4 litri.


AVANTAJE FLYBUSTER:
-EFICIENT: reduce numarul de muste cu 80%-90%
-ECOLOGIC: fara impact in mediu inconjurator, usor de implementat, nontoxic.
-USOR DE FOLOSIT: fara o pregatire prealabila a substantelor.

KIT CAPCANA COMPLET:
-galeata:-1buc
-capac:-1buc
-con intrare:-8buc
-momeala:-1.4 litrii

MOD DE FOLOSIRE:
Folositi capcana exclusiv pentru prinderea mustelor si viespiilor. Pentru 1.4 L momeala se adauga in capcana 4L de apa. Momeala se va amesteca imediat cu apa, activand instant ciclul de prindere a mustelor. Amplasarea capcanei este de preferat in spatii deschise, in spatiile infestate, departe de aria de acces a persoanelor. Flybuster Profesional poate fi agatat in copaci sau tufisuri sau montat pe perete la 1.5 m de sol. Dupa umplerea cu muste sau dupa 30/40 zile de folosire,trebuie curatata si reumpluta cu acelasi amestec de momeala cu apa. Rezultantul din golire poate fi folosit ca fertilizator. Daca produsul se evapora in 30/40 zile de la umplere, adaugati apa.Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.600000
Producator Odortec
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare plastic
Tip capcana atractant
Culoare galben
Scapa de muste, viespi
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 330x70x80
Zone utilizare exterior

Fraze de precauție

Precautii
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
Păreri