Dismate PE, set de 5

Lipsă stoc
Scapa de:

molii alimente

NU POATE FI FOLOSIT DE AMATORI

Doar de personal instruit si profesionisti

Dismante PE este un puternic sistem non-toxic de perturbare a imperecherii, utilizat pentru a combate moliile de alimente din instalatiile de procesare si fabricare a alimentelor. Este un sistem dovedit de peste 17 ani in instalatiile de fabricatie din toata Europa. Prin reducerea probabilitatii de imperechere cu succes, Dismante PE scade rapid si substantial populatia de molii de aimente si impiedica stabilirea unei populatii ulterioare. Cand se aplica conform recomandarilor, produsul poate elimina si preveni permanent infestarile de molii in spatiile de prelucrare si depozitare a alimentelor.

Beneficii

  • inlocuirea completa a utilizarii de bromura de metil;
  • zero reziduuri in zonele tratate;
  • non-toxic;
  • control preventiv continuu.

Dismante PE functioneaza prin eliberarea feromonilor din capcanele plasate strategic pentru a dezorienta moliile mascule. Cand o molie mascula detecteaza fermonii, el incepe imediat sa zboare in jur pana la epuizare, cautand femela, folosindu-si energia si murind inainte sa aiba ocazia de a se imperechea. Pe masura ce moliile de sex feminin depun din ce in ce mai putine oua, acestea petrec mai mult timp asteptand sa se imperecheze si orice oua produc sunt de o calitate slaba. In acest mod, populatia lor este inlaturata eficient. Sistemul ofera apoi protectie permanenta impotriva oricarei alte populatii in curs de dezvoltare.

Dismate PE este un sistem gata de utilizare care vine in patru culori distincte, cate una pentru fiecare anotimp al anului. Sistemul simplu si intuitiv asigura un proces complet de control al daunatorilor. Fiecare element elibereaza o cantitate constanta de feromoni pe parcursul a 3 luni, care copleseste simturile moliilor.

Dismate PE este un sistem ecologic pentru tot anul, care perturba imperecherea fara utilizarea substantelor chimice nocive sau fumigare. Este utilizat atat ca tratament curativ, cat si preventiv ca si alternativa la fumigarea cu bromura de metil si alte tratamente cu otrava. 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare set 5 bucati
Weight 0.500000
Producator Russell IPM
Destinat Uz personal instruit, profesionisti
Formulare plastic
Tip capcana feromonala
Suprafata acoperita 9500 mp
Culoare albastru, galben, rosu, verde
Scapa de molii alimente
Reutilizabila Nu este
Sursa electrica manual
Zone utilizare interior
Păreri