Recharge, 2 Kg

Lipsă stoc
Cultura:

arbusti fructiferi, bumbac, cartof, citrice, grau, orez, pomi fructiferi, porumb, tomate, vinete

Recharge este un ingrasamant ce se prezinta sub forma de pulbere umectabila, fiind o combinatie bogata de microorganisme ale solului, ce sunt vitale pentru sanatatea culturilor si care declanseaza propriul sistem de aparare al plantei.

Aplicarea lui revitalizeaza solul si ii reda capacitatea de a functiona corespunzator oferind vitalitate si protectie impotriva daunatorilor si bolilor. Acesta readuce sanatatea solului prin reintroducerea microflorei benefice in sol, stimuland vigoarea fiziologica a plantelor, organizand interactiuni simbiotice cu plante, declansand sistemul de aparare al plantei, facand solul mai putin primitor pentru patrunderea insectelor daunatoare.

Culturi vizate: cartof, tomate, curcubitacee, vinete, grau, porumb, orez, bumbac, citrice, pomi fructiferi (samburoase si semintoase), arbusti fructiferi, plante cu fructe exotice.

Mod de utilizare: Se dizolva 1 kg de Recharge in 1000 litri de apa si se aplica in zona radacinii. Administrarea se va repeta lunar. Doza recomandata este de 3 kg Recharge la hectar, pe parcursul unei perioade de vegetatie.

Prima aplicare se va realiza in timpul plantarii culturilor. A doua aplicare este recomandat sa se efectueze dupa 30 de zile de la infiintarea culturilor. Recharge poate fi aplicat prin intermediul sistemului de irigare sau prin udarea solului.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 2 kg
Weight 2.000000
Producator Russell IPM
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Formulare pulbere
Cultura arbusti fructiferi, bumbac, cartof, citrice, grau, orez, pomi fructiferi, porumb, tomate, vinete
Substanta activa microorganisme benefice
Concentratie substanta activa 100 g/l
Culturi bio nepotrivite

Fraze de precauție

Precautii
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.
Păreri