Sanglypho, 5 litri

Lipsă stoc

VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 17.02.2015.

Erbicid total Sanglypho

Susbtanta activa: glifosat acid 360 g/l

Caracteristici: Sanglypho este un erbicid total cu actiune sistemica, produs sistemic ce se transloca din frunze spre radacini sau rizomi si combate toate buruienile. Se poate aplica pe terenuri necultivate dar si pe cele cultivate cu conditia ca plantele de cultura sa nu intre in contact direct cu erbicidul.

Mod de actiune si utilizare: 

Inainte de semanat: se lasa buruienile sa creasca pana la 10-15 cm, se erbicideaza cu Sanglypho, dupa care la o saptamana se poate semana.

Inainte de recoltare: la culturile de cereale puternic imburuienate, se aplicaSANGLYPHOcu doua saptamani inainte de recoltare. Se impiedica astfel formarea semintelor de buruieni si totodata se face si desicarea culturii.

Pe miristi: dupa recoltare, cand buruienile perene au crescut suficient, se aplicaSANGLYPHO, dupa care solul se mentine nelucrat minimum 3 saptamani.

In vii si livezi: se aplica erbicidul cand buruienile au cca. 20 cm, evitand atingerea partilor verzi ale pomilor sau a vitei de vie. In acest scop se elimina lastarii pana la inaltimea de 40 cm sau se folosesc ecrane de protectie.

In pepiniere pomicole si silvice: se aplica SANGLYPHOcand buruienile au cca. 15-20 cm. Se folosesc ecrane de protectie la pompa, pentru puietii mici cu foliaj apropiat de suprafata solului. In silvicultura se poate aplica si inainte de infiintarea plantatiilor

Pe canale, drumuri, cai ferate: erbicidul se aplica atunci cand buruienile au rasarit in numar cat mai mare, iar la speciile perene, de preferat inainte de inflorire.

SANGLYPHO nu prezinta remanenta in sol, orice cultura putand fi infiintata dupa aplicare.

Dupa erbicidare se spala foarte bine rezervorul pompei pentru a elimina urmele de produs. Se va evita aplicarea pe timp de vant pentru ca produsul poate fi deviat pe culturile vecine sau pe randurile de plante.

SANGLYPHO se poate aplica si numai pe vetre de buruieni, cu pompa de spate, caz in care se va folosi solutie in concentratie de 2 %.  

Plante tratate: Miristi, Vita de vie, Plantatii pomicole, Pepiniere silvice, Cai ferate, Canale de irigatii

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate perene, Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate perene

Producator: Sankyo, Japonia

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 5 litri
Weight 5.000000
Producator Sankyo Agro
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) 3
Formulare SL - concentrat solubil
Substanta activa fenbutatin oxid
Concentratie substanta activa 360 g/l
Cultura mar, vita de vie
Dozaj 2-6 l/ha
Tipuri aplicare pulverizare reziduala
Păreri