Alternative recomandate

 1. unichem insecticid effect microtech cs 1 litru - 1
  Transport Gratuit
  Rating:
  100%
  Effect Microtech CS, 1 litru
  Livrare în 24 de ore
  290,56 Lei
  Producator:
  Unichem
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Substanta activa:
  permetrin, tetrametrin
  Modul actiune:
  contact, ingestie, sistemic
  Scapa de:
  furnici, gandaci de bucatarie

Tandem

Lipsă stoc
Scapa de:

acarieni, afide, buburuze, capuse, carabusi, coropisnite, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, greieri, miriapode, molii alimente, molii textile, musculita alba, musculita de otet, muste, paianjeni, pestisori de argint, purici, plosnite de pat, scorpioni, tantari, tripsi, viespi

Substanta activa:  Lambda-cyhalothrin 3.5% + Thiamethoxam 11.6%

Insecticidul Tandem este o combinatie puternica de tiametoxam si lambda-cihalotrin, doua ingrediente active care ofera un impact rapid si un control rezidual impotriva a peste 90 de daunatori. Tandem asigura, de asemenea, controlul sistemic al daunatorilor din plante si poate fi utilizat si pentru tratarea gazonului.

Unic pentru Syngenta este tehnologia de microincapsulare iCAP care asigura protectia ingredientelor active impotriva conditiilor de mediu, prin utilizarea de capsule de dimensiuni diferite.

Caracteristici:

 • Combina puterea a doua ingrediente active, lambda-cihalotrin si thiamethoxam, pentru un dublu asalt asupra daunatorilor;

 • Foloseste tehnologia avansata de formulare iCAP, cu microcapsule de dimensiuni diferite;

 • Ofera o protectie remarcabila impotriva a peste 90 de insecte zburatoare si taratoare;

 • Are activitate sistemica in plante;

 • Are un impact rapid si un control rezidual de lunga durata de pana la 4 luni;

 • Poate fi utilizat in interior cat si in exterior,

Mod de actiune:

Tandem combina doua ingrediente active puternice: lambda-cihalotrin si thiamethoxam, pentru un dublu asalt asupra daunatorilor.

Thiamethoxam-ul este un insecticid sistemic din clasa neonicotinoidelor. Are un spectru larg de actiune impotriva multor tipuri de insecte, este absorbit rapid de plante si transportat in toate partile sale.

Lambda-cyhalothrin este o substanta activa nesistemica care actioneaza prin ingestie si contact, si are actiune repelenta.

Dupa ce insecta ingereaza sau intra in contact cu insecticidul, activitatea sistemului nervos este perturbata, fapt ce conduce la paralizie si moarte.

Tandem foloseste tehnologia avansata de formulare iCAP, cu microcapsule de dimensiuni diferite, pentru a  oferi rezultate rapide si un control rezidual indelungat, de pana la 4 luni.

Ofera profesionistilor in domeniul Pest Management (PMP) versatilitatea si controlul cuprinzator a doua substante active, intr-un singur produs.

Mod de utilizare:

Insecticidul poate fi utilizat atat in ​​interior, cat si in exterior, in zone comerciale, rezidentiale si de manipulare a alimentelor, pentru tratamente perimetrice, aplicatii in fisuri sau crapaturi si tratamente la fata locului pe si in jurul cladirilor si structurilor, cat si a mijloacelor de transport.

Controleaza in mod eficient peste 90 de tipuri diferite de insecte, inclusiv: capuse, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, greieri, furnici, miriapozi, muste, paianjeni, pestisorul de argint, plosnita cerealelor, plosnite, purici, tantari, termite, urechelnite, viespi, etc, asigura controlul sistemic al daunatorilor din plante si poate fi utilizat si pentru tratarea gazonului.

Tandem poate fi utilizat pentru tratarea gazonului din jurul cladirilor rezidentiale, institutionale, publice, comerciale si industriale, a parcurilor, zonelor de agrement si a terenurilor sportive. Poate fi aplicat un singur tratament la doza de 19 ml/1000 m² sau doua tratamente la doza de 10 ml/1000 m², intr-un interval de 3 pana la 5 saptamani.

 Aplicati insecticidul prin pulverizare, cu un volum de 8-40 litri apa/1000 m² pentru a se distribui uniform.

Tandem nu este fitotoxic pentru niciuna dintr-e speciile de gazon si poate fi aplicat la gazonul stabilit, la insamantare sau in timpul germinarii semintelor.

Umiditatea excesiva sau insuficienta pot afecta performantele insecticidului.

Nu taiati gazonul pana cand zona tratata nu a fost irigata sau nu au avut loc precipitatii, pentru a permite o absorbtie maxima si uniforma in sol.

Pentru tratarea plantelor ornamentale aplicati 125-410 ml Tandem la 400 litri apa pe plantele ornamentale, inclusiv copaci, arbusti si flori.

Restrictii:

 • Nu aplicati la plantele care infloresc. Tandem se aplica numai dupa ce toate petalele au cazut.
 • Nu aplicati in timp ce albinele se hranesc. Tandem este foarte toxic pentru albine.
 • Nu aplicati acest insecticid, prin nici o metoda de aplicare, la tei.

Tandem poate fi aplicat sub forma de spuma pentru a tratata sau a preveni daunatori precum furnici, viespi, termite sau alte insecte care distrug lemnul si care se afla in pereti, sub placi sau in alte spatii goale.

Insecticidul poate fi aplicat in zonele greu accesibile cu ajutorul echipamentelor de distribuire in perete, la o rata de dilutie de 0.065-0.13%.

Daunatori vizati: acarieni, afide, buburuze, capuse, carabusi (Anobiidae, Tribolium confusum, Tribolium castaneum), centipede, coropisnite, furnici, gandaci (Boisea trivittata, Anthrenus verbasci, Rhyzopertha dominica, Oryzaephilus surinamensis, Halyomorpha halys), gandaci de bucatarie, gargarita orezului (Sitophilus oryzae), greieri, lacuste, miriapode, musculita alba, muste, molii, paianjeni, plosnite de pat, pestisorul-de-soba (Thermobia domestica), pestisorul de argint, purici, scorpioni, tantari, thripsi,  urechelnite, viespi, viermi, etc.

Daunatori vizati

Concentratie

Doza

Insecte zburatoare
si taratoare

0.065-0.13%

16-32 ml/4 litri apa

Plosnite de pat, muste
(in exterior), scorpioni, viespi

0.13%

32 ml/4 litri apa

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 1.000000
Producator Syngenta
Destinat Uz populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare CS - suspensie de microcapsule
Substanta activa lambda-cihalotrin, thiametoxam
Concentratie substanta activa 35 g/litru, 116 g/litru
Modul de actiune contact, ingestie, sistemic
Miros inodor
Dozaj 0.065-0.13%
Scapa de acarieni, afide, buburuze, capuse, carabusi, coropisnite, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, greieri, miriapode, molii alimente, molii textile, musculita alba, musculita de otet, muste, paianjeni, pestisori de argint, purici, plosnite de pat, scorpioni, tantari, tripsi, viespi
Păreri