MosTrap, capcana viespi

Lipsă stoc
Scapa de:

viespi

Material: plastic rigid.
Dimensiuni: 140 x 180 mm.

Mostrap este o capcană din plastic foarte rezistentă la agenTii atmosferici. Ea are o formă de măr cu o intrare în formă de pâlnie pentru usurarea pătrunderii insectelor. Mustele si viespile sunt atrase în capcană de atractivul specific cu care se umple capcana ( se formează prin amestecul prafului cu apă). Operatiunea este simplificată de faptul că cele două jumătăti ale capcanei sunt colorate diferi (partea superioară transparentă permite verificarea controlului, si partea inferioară este galbenă si atrăgătoare). Solutia obtinută după diluare, are un miros atrăgător pentru insectele tintă. În cazul utilizării pentru prinderea viespilor, umpleti partea inferioară cu lichidul special pentru viespi.

POZITIONARE:
Mostrap trebuie pozitionată afară, la o înăltime de aproximativ 1,5 m pentru a putea fi verificată cu usurintă, întrun spatiu în care se formează curent, în apropierea crescătoriilor de animale, depozitelor de deseuri, industria alimentară, etc. .

PERIOADĂ DE MONITORIZARE:
Perioada caldă

FRECVENTA CONTROALELOR:
O data la sapte zile pentru a verifica prezenta apei si cantitatea de muste/viespi capturate. Substituiti atractivul atunci când capcana s-a umplut de insecte sau apa a secat sau dacă nu, o dată la două săptămâni.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.100000
Producator U.E.
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare plastic
Tip capcana atractant
Putere (W) 30 W
Culoare galben, transparent
Scapa de viespi
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica motor benzina
Dimensiuni 250x200
Zone utilizare exterior, interior
Păreri