Havahart 1030, capcana animale cu 2 intrari

Lipsă stoc
Scapa de:

iepuri, sconcsi, veverite

Havahart 1030 este o capcana recomandata pentru capturarea veveritelor mari, nurcilor si a iepurilor. Este usor de activat, cu un design patentat, intens testata in practica.
Capcana Havahart 1030 a fost proiectata pentru capturarea in siguranta a animalelor de marime medie. Cu cele 2 arcuri de activare, permite o captura sigura, rapida si usoara.
Dispozitivul este confectionat dintr-o plasa robusta, rezistenta la rugina si coroziune, cu armaturi de otel galvanizat pentru o viata indelungata.
Deschiderea ochiurilor de plasa este mai mica fata de alte capcane, pentru a impiedica furtul momelii sau evadarea animalelor. Avand doua intrari, permite daunatorilor sa acceseze capcana din orice directie, fiind echipata cu 2 declansatoare sensibile.
In partea de sus a capcanei se afla un maner, care ofera posibilitatea de a transporta capcana cu animalul in interior, iar marginile interioare sunt netezite pentru a preveni si proteja ranirea capturii.

Instructiuni de utilizare:
1. Se vor ridica sigurantele usitelor pentru a putea fi deschise.
2. Se va impinge declansatorul catre baza capcanei. In acest moment se ridica si usitele, timp in care se poate plasa momeala in tavita.
3. Pozitionati capatul plat al tijei de declansare (cu forma de bucla) sub capatul plat al declansatorului tavitei cu momeala, astel incat sa se sustina unul pe celalat, iar ambele usite sa fie deschise.
4. Se vor plasa din nou sigurantele direct pe usite.
5. Activati si dezactivati de 2-3 ori pentru a va asigura ca functioneaza corect.

Dimesiuni: 61 x 18 x 18 cm. 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 bucata
Weight 2.500000
Producator Woodstream
Valabilitate (ani) N/A
Formulare metal
Tip capcana mecanica
Culoare gri
Scapa de iepuri, sconcsi, veverite
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 45.7 x 12.7 x 12.7 cm
Zone utilizare exterior
Păreri