Alternative recomandate

 1. woodstream capcana victor electronic m241 sobolani - 1
  Rating:
  100%
  Victor Electronic M241, capcana sobolani
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 259,68 Lei Preț standard 348,53 Lei
  Producator:
  Woodstream
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Tip capcana:
  electrica
  Scapa de:
  sobolani
  Dimensiuni:
  27 x 18 x 7 cm

Victor Electronic M240, capcana sobolani

Lipsă stoc
Scapa de:

sobolani

Rating:
100% of 100

Capcana Victor Electronic M240 este cea mai buna metoda de a controla rapid populatiile de sobolani, fara otravuri periculoase sau alte metode neigienice. In plus, indicatoarele cu led fac capcana mai usor de utilizat.

Victor Electronic M240 este una dintre cele mai avansate capcane de pe piata. Aceasta are un declansator electronic care elimina in mod obisnuit 50 de sobolani pe set de baterii printr-un soc electric de inalta tensiune. Capcana semnaleaza apoi ca este plina cu o lumina verde.

Usor de utilizatIntroduceti bateriile in compartimentul special, aplicati momeala, plasati capcana aproape de perete, in zonele intens circulate de rozatoare, apoi porniti capcana. Cand LED-ul verde palpaie inseamna ca aveti o captura.

Victor Electronic M240 foloseste 4 baterii de tip C. Bateriile nu sunt incluse!

Capcana utilizeaza o tehnologie avansata de circuit inteligent pentru a simti cand un rozator patrunde in capcana. Odata ce rozatorul este in interior, sistemul ofera un soc de inalta tensiune pentru a elimina in mod eficient sobolanul in cateva secunde.

Deoarece sobolanii au capacitatea de a-si reporni inima dupa un soc electric, capcana Victor Electronic M240 aplica un soc timp de 2 minute pentru a asigura o rata mare de combatere. In plus, aceasta este singura capcana de acest gen care se poate reseta dupa o evadare, deci este mult mai greu pentru sobolani sa fure momeala si sa scape nevatamati.

Instructiuni de utilizare:

 1. Setati comutatorul in pozitia “OFF” si introduceti 4 baterii C in compartimentul pentru baterii. Bateriile nu sunt incluse!

 2. Aplicati momeala in compartimentul special. Utilizati o momeala bogata in proteine, precum untul de arahide, alune sau ciocolata, avand grija sa aplicati numai pe cupa de momeala indicata. Nu utilizati prea mult. Rozatoarele au un simt al mirosului dezvoltat, fiind necesara doar o cantitate mica de momeala pentru a le atrage in capcana. 
  Utilizati un tampon de bumbac, o scobitoare, o penseta sau un instrument similar pentru a plasa momeala astfel incat mirosul sa nu fie transferat in capcana.

 3. Activati capcana. Se va aprinde o lumina verde care va clipi in momentul in care capcana functioneaza corespunzator. Led-ul  se va aprinde la fiecare captura si va clipi pana la 7 zile pentru a indica eliminarea intrusilor. 
  Lumina rosie indica o durata de viata scazuta a bateriei. Schimbati bateriile. Utilizarea bateriilor vechi poate face capcana sa nu functioneze. Utilizati un set nou de baterii complet incarcate si verificati daca capetele pozitive si cele negative ale bateriilor sunt orientate corect.

 4. Asezati capcana in zonele intens circulate de rozatoare sau de-a lungul peretelui pe unde acestea circula. Capcana trebuie asezata longitudinal pe perete, cu orificiul de intrare apropiat de perete.

 5. Pentru eliminarea capturilor setati comutatorul in pozitia “OFF”, deschideti capcana tinand baza acesteia in mana stanga si glisati in sus cu mana dreapta (imag. 5). 
  Curatati capcana dupa fiecare utilizare pentru rezultate eficiente. Scoateti bateriile si curatati capcana utilizand o peria moale si apa calda cu sapun. Lasati capcana sa se usuce complet inainte de reutilizare.

 6. Reasamblati capcana. Tineti baza capcanei cu mana stanga si glisati in pozitie, prin impingerea inainte cu mana dreapta.

Capcana Victor Electronic M240 ofera o rata de combatere de 100% si poate fi utilizata in decursul mai multor ani, asigurand un tratament complet si eficient de combatere a rozatoarelor intr-un timp foarte scurt.

Este obligatorie curatarea capcanei dupa fiecare utilizare - placutele metalice si interiorul din plastic. Va rugam sa scoateti bateriile in timpul acestui proces!

Amplasarea capcanelor in zone cu mult praf, umiditate ridicata sau in exteriorul cladirilor este interzisa! Utilizarea nepotrivita poate duce la scurtcircuitare circuitului electric si pierderea garantiei.

Baterii: 4 x C (bateriile nu sunt incluse).
Captura pe set baterii: 50 de sobolani
Garantie: 1 an
Dimensiuni: 22 x 9.5 x 11.5 cm

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 1.000000
Producator Woodstream
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare plastic
Tip capcana electrica
Culoare negru
Scapa de sobolani
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica baterie
Dimensiuni 29.5 x 14 x 15 cm
Zone utilizare interior
Păreri
Notă Generală
 1. Ip
  09 Ianuarie 2018
  Practica, eficientă , sigura ....și-a meritat banii. Suntem foarte multumiți de ea.
 2. Ip
  09 Ianuarie 2018
  Practica, eficienta , sigura ....si-a meritat banii. Suntem foarte multumiți de ea.
 3. An
  27 Decembrie 2017
  Buna ziua. Doresc capcana pt.sobolani victor m240.adresa Inrarea cooperativei nr10 sector 5 Bucuresti, tel.tel.0740503931.
 4. R
  15 Octombrie 2017
  Chiar merge, n-aș fi crezut ... Îmi place foarte mult !
 5. Ra
  27 Septembrie 2017
  Imi puteti spune, va rog daca acest produs se livreaza cu baterii sau aveti in stoc bateriile necesare ?
 6. Fi
  24 August 2015
  În plus, doresc să cumpăr și un „atractant” pentru rozătoare (șobolani).
  adresa de livrare in comanda: Bușteni, Prahova.

6 articole

Afișați pe pagină