Alternative recomandate

 1. woodstream capcana victor electronic m250s soareci - 1
  Victor Electronic M250S, capcana soareci
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 156,44 Lei Preț standard 190,03 Lei
  Producator:
  Woodstream
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Tip capcana:
  electrica
  Scapa de:
  soareci
 2. bell labs capcana mini rex - 1
  Trapper Mini-Rex, capcana soareci
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 10,19 Lei Preț standard 12,73 Lei
  Producator:
  Bell Labs
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Tip capcana:
  mecanica
  Scapa de:
  soareci

Victor Electronic M2524, capcana soareci

Lipsă stoc
Scapa de:

soareci

Rating:
100% of 100

Spre deosebire de capcanele traditionale, Victor Electronic M2524 foloseste un curent de inalta tensiune care elimina soarecele in cateva secunde.

Capcana este atat eficienta cat si productiva, eliminand un soarece pe setare si pana la 100 pe set de 4 baterii AA (bateriile nu sunt incluse in pachet).

Aceasta capcana ofera o rata de combatere de 100%.

Victor Electronic M2524 este o capcana echipata cu tehnologie avansata de circuit inteligent care detecteaza atunci cand un rozator intra in capcana.

Odata ce rozatorul este in interior, designul patentat al tunelului si coloanele oblice tin soarecele pe loc pentru a preveni evadarea. Soarecele paseste pe placile metalice iar in acel moment ii este aplicat un soc rapid.

De fiecare data cand capcana prinde un soarece, led-ul verde de pe partea superioara a capcanei se va aprinde intermintent pana la 7 zile.

Cand soarecele este prins, doar ridicati capacul pentru indepartarea rozatorului. Pentru resetare, doar inlocuiti momeala si reporniti capcana.

Victor Electronic M2524 dispune de un comutator integrat cu siguranta care dezactiveaza automat capcana ori de câte ori capacul este deschis. In plus, capcana include coloane oblice și un design unic care previne copiii și animalele de companie sa ajunga la capcana.

Capcana nu are otravuri sau substante chimice si este sigur de utilizat oriunde în casa.

Mod de utilizare:

 • Deschideti compartimentul pentru baterii si introduceti 4 baterii AA;
 • Pentru momeala, deschideti capacul din partea de sus a capcanei si aplicati in compartimentul pentru momeala o cantitate mica de unt de arahide, ciocolata sau alune sau orice alt aliment preferat de rozatoare;
 • Asezati capcana in zonele unde ati observat activitatea soarecilor, sau de-a lungul peretelui pe unde circula rozatoarele. Capcana trebuie asezata longitudinal pe perete cu orificiul de intrare apropiat de perete;
 • Porniti capcana;
 • O lumina verde va clipi in momentul in care capcana functioneaza corespunzator;
 • In momentul in care bateriile sunt descarcate, va aparea o lumina rosie intermitenta.

Instructiuni de utilizare:

 1. Setati comutatorul in pozitia “OFF” si introduceti 4 baterii C in compartimentul pentru baterii. Bateriile nu sunt incluse!

 2. Aplicati momeala in compartimentul special. Utilizati o momeala bogata in proteine, precum untul de arahide, alune sau ciocolata, avand grija sa aplicati numai pe cupa de momeala indicata. Nu utilizati prea mult. Rozatoarele au un simt al mirosului dezvoltat, fiind necesara doar o cantitate mica de momeala pentru a le atrage in capcana. 
  Utilizati un tampon de bumbac, o scobitoare, o penseta sau un instrument similar pentru a plasa momeala astfel incat mirosul sa nu fie transferat in capcana.

 3. Activati capcana. Se va aprinde o lumina verde care va clipi in momentul in care capcana functioneaza corespunzator. Led-ul  se va aprinde la fiecare captura si va clipi pana la 7 zile pentru a indica eliminarea intrusilor. 
  Lumina rosie indica o durata de viata scazuta a bateriei. Schimbati bateriile. Utilizarea bateriilor vechi poate face capcana sa nu functioneze. Utilizati un set nou de baterii complet incarcate si verificati daca capetele pozitive si cele negative ale bateriilor sunt orientate corect.

 4. Asezati capcana in zonele intens circulate de rozatoare sau de-a lungul peretelui pe unde acestea circula. Capcana trebuie asezata longitudinal pe perete, cu orificiul de intrare apropiat de perete.

 5. Pentru eliminarea capturilor setati comutatorul in pozitia “OFF”, deschideti capcana.
  Curatati capcana dupa fiecare utilizare pentru rezultate eficiente. Scoateti bateriile si curatati capcana utilizand o peria moale si apa calda cu sapun. Lasati capcana sa se usuce complet inainte de reutilizare.

 6. Reasamblati capcana.

Baterii: 4 x AA (bateriile nu sunt incluse).
Captura pe setare: 1 soarece
Captura pe set baterii: 100 soareci
Garantie: 1 an
Dimensiuni: 16 x 8 x 4.5 cm.

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 1.000000
Producator Woodstream
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare plastic
Tip capcana electrica
Culoare negru
Scapa de soareci
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica baterie
Dimensiuni 29.5 x 14 x 15 cm
Zone utilizare interior
Păreri
Notă Generală
 1. Mi
  07 Decembrie 2018
  Eficienta!!
 2. fl
  05 Decembrie 2017
  Practic si eficient. Recomand
 3. Is
  19 Octombrie 2016
  In prima noapte a prins un soarec! Eficient! Ca momeala am folosit o bucatica de salam cu o lingurita de nutella. Sursa baterii Panasonic. Recomand!
 4. Ca
  22 Noiembrie 2015
  Locuim in camp si soarecii sunt o problema in fiecare toamna. Am primit-o vineri si in doua zile a prins 4 soareci. Am cumparat baterii Duracell, multi dintre cei care se plangeau in reviewurile de pe net se pare ca foloseau baterii de proasta calitate. Ca momeala am folosit putin unt de arahide in coltul din stanga. Nu trebuie mult pentru ca se va scurge pe placute si va dezactiva capcana.

4 articole

Afișați pe pagină