Victor Magnet M362, capcana viespi, 1 litru

Lipsă stoc
Scapa de:

viespi

Victor Magnet M362 este capcana ideala pentru eliminarea viespilor si a insectelor zburatoare din imprejurimile casei, din zona de picnic sau camping. Eficacitatea capcanei este imbunatatita prin utilizarea unui atractant alimentar, in timp ce designul simplu permite utilizarea usoara si in conditii de siguranta.

Extrem de eficace si usor de utilizat, capcana Victor Magnet M362 este formata dintr-un recipient din plastic cu capac si momeala. Momeala contine doar carbohidrati si proteine, fara chimicale toxice, fiind sigura pentru utilizare in jurul copiilor si animalelor de companie.

Pur si simplu asezati capcana in zonele unde sunt prezente viespi si lasati atractantul, sa faca restul. Momeala va atrage viespile din apropiere, in interiorul capcanei, unde vor ramane captive.

Avantaje:

  • Capcana ecologica -se utilizeaza impreuna cu un atractant natural. Nu are impact asupra mediului inconjurator.
  • Capacitate de capturare mare: volum recipient 1 litru.
  • Usor de utilizat - se agata in locul dorit.
  • Economica: solida si reutilizabila.

Mod de utilizare:

  1. Deschideti capacul capcanei si varsati continutul momelii in recipient;
  2. Adaugati 2/3 cesti de apa (de preferat calda pentru o dilutie mai eficienta) sau adaugati apa pana la nivelul de umplere al capcanei si amestecati pana se dizolva continutul atractantului;
  3. Inchideti capacul si agatati capcana;
  4. Plasati capcana departe de oameni si animale de companie si evitati expunerea acesteia la vanturi puternice. Daca observati ca nu au fost capturate insecte, schimbati locatia capcanei. Lasati capcana intr-o zona cel putin 2 zile;
  5. Pe masura ce capcana se umple, adaugati apa pentru a pastra viespile scufundate;
  6. Dupa umplerea cu insecte sau dupa 14-20 zile de utilizare, capcana trebuie curatata si reumpluta cu acelasi amestec de momeala cu apa. Eliminati continutul capcanei si inlocuiti momeala. Atunci cand eliminati continutul capcanei, asigurati-va ca viespile capturate sunt moarte. Continutul capcanei poate fi folosit ca fertilizator.

Sfaturi:

- Nu plasati capcana la mai putin de 30 m de stupi.
- Nu utilizati atractanti complementari (prajituri, siropuri etc). In caz contrar, pe langa insectele tinta, capcana va atrage inclusiv albine si bondari.
- In timpul sezonului de varf, in cazul in care capcana este plina, viespile vor intra si vor iesi din capcana. Inseamna ca suprafata capcanei este acoperita in intregime de insecte.
- In prima parte a sezonului (primavara) si mai tarziu (toamna), este recomandat sa verificati capcana daca este plina. Faceti acest lucru dimineata foarte devreme sau seara atunci cand viespile sunt mai putin active.

Daca aveti o cuib de viespi, va trebui sa apelati un specialist pentru controlul daunatorilor pentru a elimina cuibul. Nu incercati sa distrugeti sau sa indepartati singur cuibul.

Avertizare!

Asamblati capcana in interior si spalati-va pe maini inainte de a iesi afara pentru a agata capcana. Atractantul este foarte puternic. Viespile pot intepa si pot cauza reactii alergice la unii oameni.

INTEPATURILE DE VIESPI POT FI FATALE. NU FOLOSITI CAPCANE SAU ATRACTANTI DACA SUNTETI ALERGIC LA INTEPATURILE VIESPILOR.

 

 

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.500000
Producator Woodstream
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare plastic
Tip capcana atractant
Culoare galben, negru
Scapa de viespi
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 70 x 70 x 16 mm
Zone utilizare exterior
Păreri