Alternative recomandate

 1. kollant capcana eco viespi - 1
  Rating:
  100%
  Capcana Eco Viespi
  Livrare în 24 de ore
  Preț special 29,99 Lei Preț standard 41,57 Lei
  Producator:
  Kollant
  Utilizare:
  personal instruit, populatie, profesionisti
  Tip capcana:
  atractant
  Scapa de:
  viespi
  Dimensiuni:
  29.5 x 14 x 15 cm

Victor Magnet M365, capcana viespi, 1 litru

Lipsă stoc
Scapa de:

viespi

Capcana Victor Magnet M365 este special conceputa pentru combaterea viespilor. Este usor de utilizat si este ideala pentru controlul viespilor la picnic, camping, in jurul containerelor de gunoi si in orice loc unde viespile reprezinta o problema. 

Eficacitatea capcanei este imbunatatita prin utilizarea unui atractant alimentar, in timp ce designul simplu permite utilizarea usoara si in conditii de siguranta. Pur si simplu asezati capcana in zonele unde sunt prezente viespi si lasati atractantul, sa faca restul. Momeala va atrage viespile din apropiere si le va captura in interiorul capcanei. Dupa aproximativ 14 zile, indepartati viespile moarte, clatiti recipientul, inlocuiti momeala si capcana Victor Magnet M365 va fi din nou gata de utilizare.

Caracteristici:

 • 100% fara pesticide - elimina toate speciile de viespi, fara substante chimice nocive;
 • Momeala naturala, contine carbohidrati si proteine;
 • Se poate utiliza extern (in gradina, in jurul piscinei, etc.) cat si intern (in garaje, depozite, poduri si acoperisuri);
 • Usor de utilizat si reutilizat.

Mod de utilizare:

 1. Deschideti capacul capcanei si varsati continutul momelii in recipient;
 2. Adaugati 2/3 cesti de apa (de preferat calda pentru o dilutie mai eficienta) sau adaugati apa pana la nivelul de umplere al capcanei si amestecati pana se dizolva continutul atractantului;
 3. Inchideti capacul si agatati capcana;
 4. Plasati capcana departe de oameni si animale de companie si evitati expunerea acesteia la vanturi puternice. Daca observati ca nu au fost capturate insecte, schimbati locatia capcanei. Lasati capcana intr-o zona cel putin 2 zile;
 5. Pe masura ce capcana se umple, adaugati apa pentru a pastra viespile scufundate;
 6. Eliminati continutul capcanei si inlocuiti momeala. Atunci cand eliminati continutul capcanei, asigurati-va ca viespile capturate sunt moarte.

Avertizare!
Asamblati capcana in interior si spalati-va pe maini inainte de a iesi afara pentru a agata capcana. Atractantul este foarte puternic. Viespile pot intepa si pot cauza reactii alergice la unii oameni.

INTEPATURILE DE VIESPI POT FI FATALE. NU FOLOSITI CAPCANE SAU ATRACTANTI DACA SUNTETI ALERGIC LA INTEPATURILE VIESPILOR.

Sfaturi:
- In timpul sezonului de varf, in cazul in care capcana este plina, viespile vor intra si vor iesi din capcana. Inseamna ca suprafata capcanei este acoperita in intregime de insecte.
- In prima parte a sezonului (primavara) si mai tarziu (toamna), este recomandat sa verificati capcana daca este plina. Faceti acest lucru dimineata foarte devreme sau seara atunci cand viespile sunt mai putin active.

Victor Magnet M365 este conceputa pentru a atrage numai viespi. Albinele nu sunt atrase de capcana.

Daca aveti o cuib de viespi, va trebui sa apelati un specialist pentru controlul daunatorilor pentru a elimina cuibul. Nu incercati sa distrugeti sau sa indepartati singur cuibul.

Momeala inclusa (rezerva Victor Magnet M385 este disponibila separat);

Detalii

Detalii
Modalitate de ambalare 1 unitate
Weight 0.500000
Producator Woodstream
Destinat Uz personal instruit, populatie, profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare plastic
Tip capcana atractant
Culoare galben, negru
Scapa de viespi
Reutilizabila Poate fi
Sursa electrica manual
Dimensiuni 70 x 70 x 16 mm
Zone utilizare exterior
Păreri