Echipa si Compania noastra

Echipa Pest Control Expert

PestControl Expert este reprezentantul local ai celor mai mari producatori, la nivel European si Global, fiind unul din liderii de piata pe segmentul de distributie a produselor de igiena publica si protectia plantelor. Distribuim pesticide sub brandurile Bayer, BASF, PelGar, Frowein, Dow Agro Sciences, Dupont, Syngenta, Kwizda, Nufarm, Summit Agro, Adama, Agriphar, Cheminova, Novartis. De asemenea recomandam si furnizam bunuri si echipamente fabricate de Igeba, Tifone, Volpi, Vectorfog, STIHL, Solo, Birchmeier, Mesto. Capcanele si repelentii pe care ii distribuim sunt fabricati de Russell IPM, CatchMaster, STV PestControl, Woodstream, Bird-X, iPestControl, Ghilotina, Bell Laboratories, Earth Chemical si au in spate ani de cercetare si dezvoltare.

Online ne gasiti pe www.pce.ro si pe www.botanistii.ro . Primul dintre ele este dedicat informarii si instruirii complete a celor ce doresc sa combata daunatorii de igiena publica din casa si din jurul casei. Al doilea este o unealta foarte puternica ce ofera ajutor si sfaturi celor pasionati de gradina – aspecte bine de stiut despre cultivarea plantele si copacilor din jurul casei. Business-ul nostru se desfasoara in principal online. Aditional avem un magazin fizic, de unde se pot ridica comenzile, in Bucuresti.

Inca din 2013 am început sa lucram la o retea de distribuitori care este în continua dezvoltare. Suntem furnizori pentru majoritatea firmelor operatoare de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie a spitalelor, penitenciarelor si altor institutii publice. In plus servim anual peste 45 000 de utilizatori casnici/ privati. Politica noastra este sa devenim din ce in ce mai buni orientandu-ne catre clientii nostri si nevoile acestora. Mai multe puteti afla accesand pagina Impresiile clientilor despre PestControl Expert